Traktör Satacak Arkadaşların Dikkatine

Ynt: Traktör Satacak Arkadaşların Dikkatine

UÖZKAN.77 link=topic=73846.msg865573#msg865573 date=1394760155' Alıntı:
vardı.. paylaşmıştım ama.. yenilememişler galiba..

http://www.trakkulup.net/traktor/2-el-zetorlar60-130-bgsakarya/

kendi cep telefonumla da çektim.. çok net değil ama atacak okuyucu yanımda değil..

1 tane 10641 ' i çok övdü.. 1000 saat civarı.. arka lastikler ÇOK temiz ve fabrikasyon Mitas ' dı.. lakin kabin, genel görünüm.. sokaktaki sahipsiz kedi gibiydi..pazarlıksız 60 demiş patronu.. tok satıcı..

1 tane de 12441.. EGR hariç tüm motoru yenilemişler.. 53 tl dedi.. yanyana koysan HİÇ farkalrı yok.. ebat/tonaj..

5-10 tane de 6441 ' den 12441 ' e gene var.. 35-55 tl aralığında.. kabinsiz/atma kabinli/orjinal kabinli.. tamamında fabrikasyon Mitas lastik var ama tamamı bakımsız duruyo.. saatler 1000-2000 civarı..

Bu adamlar nerden bulmuş, toplamış bu kadar Zetor ' u?

eski mümessil Federal grup.. alacak/verecek/banka/ipotek.. vs.. tarladan/sanayiden el koyduğu gibi aynen getirmişler.. trakyadan/samsundan.. vs.. bazılarını üstünde ot bitmiş şaka değil..

ilgili bi mühendis arkadaş var.. tel veririm.. hem zetor konusunda bilgili hem satışla ilgileniyo..

bikaç gün daha İzmitteyim.. burya gelirsen hemen atlar gideriz.. ama dış görünüşler öyle.. hatta janta inmiş lastikler vs.. üstünde hazır havası olduğu halde öyle kalmış.. yazık..

UÖZKAN.77 link=topic=73846.msg865575#msg865575 date=1394761828' Alıntı:
eski mümessil Federal grup.. alacak/verecek/banka/ipotek.. vs.. tarladan/sanayiden el koyduğu gibi aynen getirmişler.. trakyadan/samsundan.. vs.. bazılarını üstünde ot bitmiş şaka değil..

ilgili bi mühendis arkadaş var.. tel veririm.. hem zetor konusunda bilgili hem satışla ilgileniyo..

bikaç gün daha İzmitteyim.. burya gelirsen hemen atlar gideriz.. ama dış görünüşler öyle.. hatta janta inmiş lastikler vs.. üstünde hazır havası olduğu halde öyle kalmış.. yazık..

Fiyatları çok kasmışlar ama. Ikinci el makina bunlar. Her durduğu an değer kaybediyor. En son toptan hurdaya verirler, akılları devşir ama geç olur.

Yılmaz.. İzmit/Ankara bizim sürekli ziyaret/ticaret güzergahımız..

açıkcası 10641 ' i bi abimize baktım tamam desem parası hazır atlayıp gelecekti.. içime sinmedi biraz.. evveliyatını bilmediğimden, dış görünüş halledilirdi yoksa..

temiz, biniciden olsalar gene verilir o paralar.. ithal dozer gibi makinalar sonuçta..

o abimizde elindeki 0 km Proxima 80 ' i ya satıp, yada büyük ihtimalle satmadan takaslayacağı bi biniciden 10641 buldu gibi..

işte Forterra 10641 bu.. Forterra serisi bizdeki Proximadan gerçekten üstün, farklı.. mesele sadece bg farkı değil 1 ton kadar tonajlı, dizaynı farklı..

zetor 10641 orka 2011

10641 & 7211.. yanyanayken dikkat et.. ebatı anlaman için diyom.. 7211; Ford 5000/Fiat 80-66 ebatında ciğerinde bi makina.. 10641 ' i pay biç..

Obornik 2013 ☆ Zetor Forterra 10641 & Unia Apollo 14 ㋡ MafiaSolec

sende bilirsin büyük motoru almak 1 dert satmak 2 derttir.. 12441 baştan toplanmış.. bi EGR kalmış onuda yenileyecekler..

Yılmaz benim içime sinse 3-5 fazla ver kaçırma derdim.. değerdi..

UÖZKAN.77 link=topic=73846.msg866573#msg866573 date=1394921568' Alıntı:
sende bilirsin büyük motoru almak 1 dert satmak 2 derttir.. 12441 baştan toplanmış.. bi EGR kalmış onuda yenileyecekler..

Yılmaz benim içime sinse 3-5 fazla ver kaçırma derdim.. değerdi..

Yok Abi, Hattat alsam, mf alsam dediğin gibi, biraz kullanıp samak için alırım ama zetorda bu ciddi hata olur. Binmek için alınacaksa da malum temizini bulmak lazım.

şimdi kesinleşmemiş şeylerle lafı uzatmak istemem ama.. bi abimizde 0 km Proxima 80 var.. kafayı taktı bende aynen abi dedim.. 10641 ' le takaslayacak, bulduk sayılır.. alanlarda 0 motoru satmak kolay olur diye alıyo.. babaları çiftçiliği bırakmış veya rahmetli olmuş..

yani Proxima 80 var ufukta.. ama nasip.. 1-2 haftaya netleşir..

80 ' le 90 ' ı yanyana koy TIPATIP aynı.. sadece 10 bg fark.. turbo kanatları ve pompa yarı farklı o kadar.. aynı işi yarım bilemedin 1 vites farkla yapar mı yapar..

UÖZKAN.77 link=topic=73846.msg866585#msg866585 date=1394923027' Alıntı:
şimdi kesinleşmemiş şeylerle lafı uzatmak istemem ama.. bi abimizde 0 km Proxima 80 var.. kafayı taktı bende aynen abi dedim.. 10641 ' le takaslayacak, bulduk sayılır.. alanlarda 0 motoru satmak kolay olur diye alıyo.. babaları çiftçiliği bırakmış veya rahmetli olmuş..

yani Proxima 80 var ufukta.. ama nasip.. 1-2 haftaya netleşir..

80 ' le 90 ' ı yanyana koy TIPATIP aynı.. sadece 10 bg fark.. turbo kanatları ve pompa yarı farklı o kadar.. aynı işi yarım bilemedin 1 vites farkla yapar mı yapar..

Bu olay küçük olan motorun ömrü açısından dez avantaj olan birşey değil mi aslında. Daha fazla yüklenilip daha çabuk yıpranıyorlar. Haddinin üzerinde zorlanıyor motorlar.

Hani 70 ' lik hattatın MF398 ' le karıştırıldığı tarla denemeleri vardı ya. Kendinden 30 beygir güçlü 398 ' i tarlada bastırıyordu.

Şimdi Erkunt servisleri bas bas bağırıyorlar. 'Motorlarınıza beygir gücüne uygun akipman takın' diye.

Öyle başa böyle tarak:)

Reklamlara kanıp motorların anasını ağlatıyor kullanıcılar! diye açıklama yaptılar. Şimdi erkunt başına bela olduğu için o saçma deneme, zorlama gösterilerine ara verdi, bıraktı.

E çiftçiler de haklı. Sen adama ne gösterirsen onu uygular. Gider çiftte 398 ' i kovalamaya kalkar :)

sebazios link=topic=73846.msg865576#msg865576 date=1394761953' Alıntı:
İzmit? Hayırdır?
sebazios link=topic=73846.msg865154#msg865154 date=1394735205' Alıntı:
Arkadaşlar

90 beygir ve üstü traktörü olup satmak, değiştirmek isteyen arkadaşlar benimle özelden irtibata geçerlerse sevinirim.

Amacım netten yada galerinden değil, doğrudan kullanıcıdan mal almak. Bu nedenle link vs vermezseniz sevinirim. Niyeti olan arkadaşların özel mesajla iletişime geçmesi daha uygun. Makina temizse yabancıya gitmemiş olur.

Aranan özellikler:

- Trafiğe çıkış tarihi Mart 2009 ve üstü olmalı (Model farketmez)
- 4x4
- Klimalı orjinal kabin
- Balya makinasına uyumlu şanzıman/pto ' ya sahip olmalı

Yukarıdaki özelliklere sahip olan satıcı arkadaşların burdan yada özel mesajla iletişime geçebilirler. Anlaşmazlık çıkmaması için tekrar belirteyim. İnternette 9000 tane satılık traktör var. Amacım sahibinden, biniciden mal almak.

Anlaşıldığı taktirde ödeme nakit olarak yapılacak.