Traktör Nasıl Paralanır Vidyolu Anlatım..:D

: Traktör Nasıl Paralanır Vidyolu Anlatım..:D

Ha gayret biraz daha çabalarsan alcan debriyajı, öntakımı eline gitcen eve :) Ama videonun sonunda da motor az kaldı devriliyodu.Allahtan bişi olmadı da bu eğlencenin sonu kötü bitmedi...

Çüşş be bu ne böyle ya bunlar motor düşmanı milli servet düşmanı ya yazık be... şyt-*-sa Debriyaj bu yakınlarda kesinlikle arıza verir o motorun... ;D

arkadaşlar böylelerinin eline motor değil elarabası bile wermemek lazım (Trakkulüp Kurallarına Aykırı Kelime) valla motorundenyoo

bunu yapanınn (Trakkulüp Kurallarına Aykırı Kelime) adam biraz akıllı sürer ya bu motorun aynamuartiği dişliisii falan hepsi cok sürmez 2 ay sora gider ebsni görür motorun sahibide süreni altına alır aynısını yapar bence:D:D:D:D:D

ha yavrum hadi devam et altındaki gavurun malı zaten ayıp yav bunların eline el arabası bile vermicen motora bağlayacan,aynı hareketleri o bağlıyken yaptıracan,gaza basıp direksiyon çevirmeyi motoru ...meyi marifet sanıyolar,traktör kullanmak sanıyolar.
YAZIK!!!

ulan senin gençliğine yazık beee
Onu bulamayanlar kardeşim
waölla acıdın traktöre yaaa
Herkez yaşıyla paralel davransın arkladaşş

YAZIK ALTINDA KAÇ MİLYARLIK MOTOR VAR SENİN DEMEK ADAMDA PARA BOL.YANLIZ MOTOR İLERİ GERİ GEÇİRME VİTESİ SÜPER ÇOK DEHŞET GEÇİO HA :):):):)

Bunları tarlaya çapaya yollican, tosunun altına atıcan , köpeğin yanına bağlıcan, eline de vites kolunu verip tak bakalım geriye dicen belki motora o zaman binince acısını hatırlar kafaları kırık bunların ya

Ynt: Traktör Nasıl Paralanır Vidyolu Anlatım..:D

Sitede lütfen küfür etmeyelim arkadaşlar. Sinirinizi başka yollarla dile getirin ama küfürle değil. Küfürlü mesajlarını düzeltmekle uğraşamayız hep.

Videoyu seyredemedim Penceresi gözükmüyor Yazılan yorumlardan sonra tekrar seyretmek için uğraştım ama olmadı

Yusuf link=topic=2534.msg48866#msg48866 date=1213446071' Alıntı:
Videoyu seyredemedim Penceresi gözükmüyor Yazılan yorumlardan sonra tekrar seyretmek için uğraştım ama olmadı
Arkadaşım YouTube kapalı olduğu için video görünmüyor...