Arkadaşlar ziraat bankasından normal kredi kullanıp daha sonra traktör kredisi kullanabiliyor muyuz?
O kadarini bilmiyormda zirai kredi varken traktör kredisi çektik ikisi ayni anda olurmu dersen bence olurArkadaşlar ziraat bankasından normal kredi kullanıp daha sonra traktör kredisi kullanabiliyor muyuz?
Benim demek istediğim de oydu abi teşekkür ederim. Kefil arıyor muO kadarini bilmiyormda zirai kredi varken traktör kredisi çektik ikisi ayni anda olurmu dersen bence olur
Allah uzun ömür versin abi, selamlarBu arada babam 65 yaşında
Abi ayıptır sorması kaç dekar vardı çks ne kadar çıktı krediO biraz senin kredi notuna ve ipotek degerine ve en önemliside kredi sahinin yaşına bağlı ben babamin adına cektim cksler onun adina bendebabsma kefil oldum
Allah razı olsun cümlesineAllah uzun ömür versin abi, selamlar
180 dönüm cks var traktore 75 bin cekmistik tam 1 yıl oldu ödemesine 1 yil ertelendi daha önümüzdeki yil ödeyecez diger kredimiz de 60 bin civarinda borcumuz kalmıştı oda ertelendiAbi ayıptır sorması kaç dekar vardı çks ne kadar çıktı kredi
Nasi ertelendi180 dönüm cks var traktore 75 bin cekmistik tam 1 yıl oldu ödemesine 1 yil ertelendi daha önümüzdeki yil ödeyecez diger kredimiz de 60 bin civarinda borcumuz kalmıştı oda ertelendi
Malumunuz malatya Depreminden dolayıNasi ertelendi
Dediğim gibi abi bizde zirai kredi almıştık çks ile inşallah çıkar180 dönüm cks var traktore 75 bin cekmistik tam 1 yıl oldu ödemesine 1 yil ertelendi daha önümüzdeki yil ödeyecez diger kredimiz de 60 bin civarinda borcumuz kalmıştı oda ertelendi
Nekadar düşünüyosunDediğim gibi abi bizde zirai kredi almıştık çks ile inşallah çıkar
Bankalardaki prensip şu karsilinda mal olan herşeye kredi verirler