Deneyim dedim oto ölçeri ekranı mavi diye aldık yeşil çıktı cinliler sağolsun motor boş olunca takacam
Takipteyiz
Bu cihaz digerinden farkli galiba
Deneyim dedim oto ölçeri ekranı mavi diye aldık yeşil çıktı cinliler sağolsun motor boş olunca takacam
1 ekran 1 alıcı 1 de mıknatıs var mıknatıs dönem yere yapıştırıp alıcıyı da mıknatısa yarım santime tutturuyoruz turu sayıp ekrana veriyor basit bisey ucuz amma nevorlant sağolsun koymuyorTakipteyiz
Bu cihaz digerinden farkli galiba
1 ekran 1 alıcı 1 de mıknatıs var mıknatıs dönem yere yapıştırıp alıcıyı da mıknatısa yarım santime tutturuyoruz turu sayıp ekrana veriyor basit bisey ucuz amma nevorlant sağolsun koymuyor
30 tl yurt dışı alışveriş sitesinden aldımO ne kadar, bi link falan paylasirmisin,basit ama kullanisli bi metaya benziyor
İşler başladı bi vakit bulamadım duruyor dahane yaptın bağlayabildin mi devir saatini.
Kranka bağlarsın ölçersin deviri ölçmek için birsuru alet var elekronik devir saatleri analoglar devir salisma saati bakım saati birleşik olanlar vararkadaşlar ford traktörün devir saati çalışmıyor, değiştrince de pek uzun ömürlü değil çabuk gidiyor. Bu aletten alsak devri en doğru olarak nasıl ölçeriz nereye montajı daha doğru olur fikir verirseniz ona göre sipariş vericem .Yardımcı olursanız seviniirim.
Hangi motora takacan hayırlı olsun10 günde Düzceye teslim.
Bağladım mı konu açarım.
BAŞAK 2075 KlasikHangi motora takacan hayırlı olsun
Gösterge panelinde kuyruk mili çalıştığında yanan bi ışık vardır saatin artısını o ışıktan alırsan boş yere sürekli ekran yanmaz sadece kuyruk mili açıkken yanar ben öyle yapacam ışığın kablosuna ulaşamazsan alta müşirden al elektriğiBAŞAK 2075 Klasik
Dostum aynı cihazı kurdum. Orta mil in çevresi 100mm ön teker çevresi 3700mm. Peki ben hangi degeri girmem lazim bana bilgi verebilirmisin?11.4 24 lastik için çevresi 3330mm 20 turda 1 tur dönüyor teker 1saft turu 166mm yol gidiyor ordaki değere 166 giriyorsun bu kadar
Ön teker bir tam tur attığında mil kaç tur atıyorsa 3700u tur sayısına böl gir bir teker turunda milin kaç tur attığı önemliDostum aynı cihazı kurdum. Orta mil in çevresi 100mm ön teker çevresi 3700mm. Peki ben hangi degeri girmem lazim bana bilgi verebilirmisin?