Traktor fiyatlarında liste ile bayi arasındaki fiyat oyunu

Bayi 0 satmıyorki alsak bile ordan birinin üzerine almamız gerekiyor sonra 2.el olarak tekrar satış gerek yok 0 a yakın 100lerce ilan var parayi toparlayıp türkiye turuna cıkıcam sükur her ilde bi ahbap
Bayi 0 satmıyorki alsak bile ordan birinin üzerine almamız gerekiyor sonra 2.el olarak tekrar satış gerek yok 0 a yakın 100lerce ilan var parayi toparlayıp türkiye turuna cıkıcam sükur her ilde bi ahbap cıkar formdan 🙂
Çok haklısınız sıfıra yakın kredi çıkacak ne traktörler var piyasada. 290 bin liralar 70s icin çok çok fazla bence. Naçizane , 38 jant Td 75 alınıp egzantirigi değiştirip mis gibi binilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The_Hoca
Bayi 0 satmıyorki alsak bile ordan birinin üzerine almamız gerekiyor sonra 2.el olarak tekrar satış gerek yok 0 a yakın 100lerce ilan var parayi toparlayıp türkiye turuna cıkıcam sükur her ilde bi ahbap cıkar formdan 🙂
illa NH olacaksa ara balıkesirdeki bayiyi fiyat al Cemal,
adres soran olursa tokide oturuyorum dersin :)hesabına gelirse balıkesir bilecik kaç km sanki,
tanıdık çekici var her türlü yardım ederiz :)

illa NH olacaksa ara balıkesirdeki bayiyi fiyat al Cemal,
adres soran olursa tokide oturuyorum dersin :)hesabına gelirse balıkesir bilecik kaç km sanki,
tanıdık çekici var her türlü yardım ederiz :)
Teşekkur ederim 20 gunluk bi sezonumuz kaldi kendi traktorumu satip takassiz düşünüyorum illa 0 olcak diye bişede yok 0a yakın traktorda olabilir
Benim biraz model yenilemek gibi bişe olicak birazda yenilik olsun 🙂 Balikesir olur bursa canakkale artık nerde denk gelirse baya bi piyasada toplancak para var parayı daha toparlayamadim

Teşekkur ederim 20 gunluk bi sezonumuz kaldi kendi traktorumu satip takassiz düşünüyorum illa 0 olcak diye bişede yok 0a yakın traktorda olabilir
Benim biraz model yenilemek gibi bişe olicak birazda yenilik olsun 🙂 Balikesir olur bursa canakkale artık nerde denk gelirse baya bi piyasada toplancak para var parayı daha toparlayamadim
hadi hayırlısı o vakit,

Normalde liste fiyatı firmanın satılabilecek en üst fiyatı oluyor. Bayi fiyatı liste fiyatından her zaman düşük oluyordu.
Bunun bir sebebi, traktörlere kasko bedelinin %75’ine kadar kredi çıkmasıydı. Hatta bi ara bu fark %25’lere kadar çıkmıştı. Bu sayede çiftçi hiç peşinat ödemeden traktörü kredi ile alıp gelecek yıl ödemeye başlıyordu.
Bir diğer sebep ise takaslı satışlarda çiftçinin traktörünü bedavaya getirmekti.
Sonra pandemi bahane edilerek bu günki duruma gelindi.
Günümüz koşullarında tarımsal kredilerde en uygun banka hala Ziraat bankası. Ancak traktör almak isteyen çiftçi sadece kendi bulunduğu ilçeden başvuru yapabiliyor. Galeri ve bayiler bunu kullanıyor. Üretimin düşmesi ve ithal traktörlerin de fiyatlarının artması maalesef bayilere yaradı.