Traktör değiştirecegim.

Arkadaşlar merhaba 98 model orijinal kabin 7056 var satıp 4wd Bir traktör alma niyetindeyim
70 ila 90 beygir sıfır alma niyetim var
Jd 5083 e 230 bin tl
MF 2635 190 tl
Case jx75c 220 civarı orta lama fiyatları aynı oranda MF biraz düşük oda 190.civari oda eski tip 30 yıllık sanzuman arkaya sahip blokta Hint Simpson..karar veremedim.. bugün TD 75 ve 90 bluemaster sordum yaklaşık 260 270 arası fiyat verdiler.. yıllık maxium 300 dekar yer işleyecek piyasaya çalışmayacak genelde kuru tarım yapıyor im balya mısır felan yok.. benim bı.marka saplantim.yok sağlam kafamı yormayacak fiyat ve kalite anlamında beni uzmeyecek hangisidir.. TD 90.la 2635 arasında 90 bin TL var bu kadar fark vermeye değer mi kafam karıştı.allak bullak oldu

Aleykum selam, kredi çekecekmisiniz, peşinmi alacaksinız üst limit nedir, buna gore yardımcı olabiliriz, jd 5083 pek matah bi motor degil, m serisi kullanmadım fakat ben sevemedim, jdde alman serisi kalitedir 5 serisi motor tercih ise 5720, 5820 200 bin civari tavsiye ederim, mf 5 serileri cok pahalı,2635 hakkında bilgim yok, casede biraz hafif bir traktör yine 70, 56 kadar iş tutar,

Arkadaşlar merhaba 98 model orijinal kabin 7056 var satıp 4wd Bir traktör alma niyetindeyim
Jd 5083 e 230 bin tl
MF 2635 190 tl
Case jx75c 220 civarı orta lama fiyatları aynı oranda MF biraz düşük oda 190.civari oda eski tip 30 yıllık sanzuman arkaya sahip blokta Hint Simpson..karar veremedim.. bugün TD 75 ve 90 bluemaster sordum yaklaşık 260 270 arası fiyat verdiler.. yıllık maxium 300 dekar yer işleyecek piyasaya çalışmayacak genelde kuru tarım yapıyor im balya mısır felan yok.. benim bı.marka saplantim.yok sağlam kafamı yormayacak fiyat ve kalite anlamında beni uzmeyecek hangisidir.. TD 90.la 2635 arasında 90 bin TL var bu kadar fark vermeye değer mi kafam karıştı.allak bullak oldu
Deutz 4e serisini bir incelemenizi öneririm 4065e güzel bir tercih olabilir 4 silindir isterseniz 4080e ye bakabilirsiniz güzel bir tercih olacaktır sormak istediğiniz soru olursa yanıtlamaya çalışırım

John deere 5105M 2012 model var bizde. Daha bir kere bile anahtar değmedi.
Gerçekten sınıfında çok güzel bir motor.
Bizim işimizi görüyor, çok memnunuz.
Siz de 5085M serisi düşünürseniz ömür boyu rahat edersiniz, gerçekten sınıfında çok iyi traktörler.

Deutz 4e serisini bir incelemenizi öneririm 4065e güzel bir tercih olabilir 4 silindir isterseniz 4080e ye bakabilirsiniz güzel bir tercih olacaktır sormak istediğiniz soru olursa yanıtlamaya çalışırım

4065 var bizde case ondan daha iyi 80 güzel ama caseye göre kalite olarak zayıf kimse shuttle bırakıp levyeli traktöre binmez

Jd 5083 e 230 bin tl
MF 2635 190 tl
A. Selam şu marka diye bir şey diyemem. Arkadaş 8066 tek çeker verdi Td 75 aldı sonra td90 ile değişecek oldu servis boşuna para verme çok fark yok senin traktör eksantrik ile aynı ayar olur dedi. Bence çoğu markanın ideali 100 hp benim traktör 65 beygir senede 300 dönüm işliyorum 135 dahi olsa bir traktör daha olsa iyi olacaktı.

Küçük traktörün yoksa td 90lar vb kasadakiler işini görmez sadece toprak sürüm uygulamalarında işinize yarar diğer işlerde çok mazot yakar size compact bir traktör lazım. 30 ileri 15 geri şanzıman seçeneği kaliteli alman mühendisliği deutz 4075 çiftçekwr kabinli veya 4080 ideal. Ne 90 ın power shuttlenı nede alasını aratır. Benim bölgem masseyin devleri newhollandın devleri johndeere devleri kullanıyor. İthal traktör deki o ayağının altındaki gazda kuvvetin hiç kesilmemesini istiyorsan DEUTZA bineceksin kardeşim. İkinin 3 üne düşüp tarlada 4lü 13 sabanı götüremeyen yerlilerimiz çok adı yabancı kendi yerli. Ben marka fenomeni değilim kardeşim john deere kullanılan dev dev bir çiftlikte teknikerdi. Ben Hattat traktör satış temsilcisiydim. Babadan doğma çifçilikle uğraşırız massey 240la 80 yılında başlamış dedem bu işe yarım asırdır marka traktörleri kullandık. Deutz dan şaşma. Tavsiye değil deneyim.

Küçük traktörün yoksa td 90lar vb kasadakiler işini görmez sadece toprak sürüm uygulamalarında işinize yarar diğer işlerde çok mazot yakar size compact bir traktör lazım. 30 ileri 15 geri şanzıman seçeneği kaliteli alman mühendisliği deutz 4075 çiftçekwr kabinli veya 4080 ideal. Ne 90 ın power shuttlenı nede alasını aratır. Benim bölgem masseyin devleri newhollandın devleri johndeere devleri kullanıyor. İthal traktör deki o ayağının altındaki gazda kuvvetin hiç kesilmemesini istiyorsan DEUTZA bineceksin kardeşim. İkinin 3 üne düşüp tarlada 4lü 13 sabanı götüremeyen yerlilerimiz çok adı yabancı kendi yerli. Ben marka fenomeni değilim kardeşim john deere kullanılan dev dev bir çiftlikte teknikerdi. Ben Hattat traktör satış temsilcisiydim. Babadan doğma çifçilikle uğraşırız massey 240la 80 yılında başlamış dedem bu işe yarım asırdır marka traktörleri kullandık. Deutz dan şaşma. Tavsiye değil deneyim.
Kesinlikle katılıyorum vites az olduktan sonra powershutlle ne işe yarar bir PS koymuslar gerisi yok bomboş motor ne konfor var ne az yakıt ne sorunsuzluk 150 beygir ve üstü olmadıkça kim ne derse desin açıkça söylüyorum New Holland ve case önermiyorum tabiki geliştirilene kadar. Td75d de var Deutz 4065e de Deutz daha memnun eder

Fiat 7056S , ten sonra Case JX75C nin motor tepkileri size farklı gelebilir.
@iskender traktörü Steyr sürüşü tarzında alıştırmadığı için 7056 dan sonra sizi yanıltabilir diyor.
Mazot pompası ayarından sonra çeki gücü gayet yerindedir.
Traktörleri 3 5 sene önce yenilediğimiz için bizim kafamız hiç karışık değildir.
Rodaj sürelerinde yakıt fazla olacağı ve ekstra ayar ve donatılar maliyetli olduğu için elimizdekine iyi bakıyoruz.
Sürüş alışkanlıklarınıza hangi modeller uyar?
100 hp ye kadar bir çok traktörün salı kısa olduğundan zıplama sorunları var.
Ön kepçe çalışmasında kullanılmaları için tork yedekleri düşük olan motorlar var.
Başlangıç torkları aşırı düşük modeller var.
Kabin ve klima olacak mı?

Jd 5083 e 230 bin tl
MF 2635 190 tl
Mccormick landini deutz same erkunt bu traktörlerin 70 90 beygirlik modellerine bakabilirsiniz. Fiyatlarını bilmiyorum ama saydıgınız traktörlerden daha uygun oldugunu düşünüyorum

Size en uygun motor 5085M serisi John deere her türlü işte arızası işi yapmak mümkün bakımlarını yapıp arkanıza bakmadan kullanabilirsiniz. Konfor konusunda çok rahat edersiniz gayet memnun kalacağınız bir motor