Traktör değişimi

traktörünüzü farzedin değiştirmediniz 3000 saat daha binip 6 bin saat yaptınız. birde değiştirdiğinizi farzedip 3000 saat yaptığınızı düşünün. 6000 saatteki eski motor ile 3000 saatteki yeni motor arasındaki satarken ki fark şu şartlarda 30 bin liradan her türlü fazla olur. yani değiştirirseniz bence kâr edersiniz. (arıza, lastik aşınmasını hesaba bile katmadım [emoji846])

traktörünüzü farzedin değiştirmediniz 3000 saat daha binip 6 bin saat yaptınız. birde değiştirdiğinizi farzedip 3000 saat yaptığınızı düşünün. 6000 saatteki eski motor ile 3000 saatteki yeni motor arasındaki satarken ki fark şu şartlarda 30 bin liradan her türlü fazla olur. yani değiştirirseniz bence kâr edersiniz. (arıza, lastik aşınmasını hesaba bile katmadım [emoji846])
Çok doğru bir tespit olmuş, katılıyorum.

Bayı o fiyata veriyorsa 5 dakka düşünme hemen al.son traktör fiyatlarından haberiniz yok galiba 0 fiyatları uçtu gitti.
30 bin çok büyük para değil.200 geçti 75 in fiyatı
30 bine anlaştık gelir bir kaç güne kar kış çok olduğu için henüz gelmedi
Bence üste 100 bin ver tr5.110 al biraz direttiemen gerekir
Tr5 için en yakın Mart ayını söylüyor bayi , sıraya girip sipariş veriyorlarmış siparişe göre fabrika üretiyormuş bizim çevreden biri siparişini vermiş Mart ayina sozlesmisler ama çok yüksek fiyatı tr5 EC lerin degermi muamma
Hayırlısıyla anlaşmaya vardık yakın zamanda teslim alacağız hava koşulları biraz normale dönerse inşallah

Herkese iyi forumlar arkadaşlar 2016 model TD 100 var elimizde 3bin saatte bayi 150 bin veriyor 2019 modele üste 35 istiyor 30a kadar düşürüruz büyük ihtimalle değişim yapmalimiyiz bayi değişiklikler var diyor ama ben pek değişiklik göremedim sizce degismelimiyiz?
Hocam size tavsiyem eğer kesin değiştirecekseniz
- Hattat T4100 (hattatı sevmezler ama çok çekişli ve özellik çok td100'den iyi )
- Kubota M9540 Hi-Lo ( Gerçekten Çok İyi )
- New Holland TR5.100 EC ( Yeni Çıkan Seri)
- Deutz Fahr 5100G
-Case JX100 MP
- Erkunt Haşmet 110 Lüks CRD DEUTZ motor
- Ben Aralarından Hattat'ı tercih ederim gerçekten çok güçlü

• Beğen
Tepkiler: bluemaster
Hocam size tavsiyem eğer kesin değiştirecekseniz
- Hattat T4100 (hattatı sevmezler ama çok çekişli ve özellik çok td100'den iyi )
- Kubota M9540 Hi-Lo ( Gerçekten Çok İyi )
- New Holland TR5.100 EC ( Yeni Çıkan Seri)
- Deutz Fahr 5100G
-Case JX100 MP
- Erkunt Haşmet 110 Lüks CRD DEUTZ motor
- Ben Aralarından Hattat'ı tercih ederim gerçekten çok güçlü
Hocam hattat çevre köylere çok geldi kullanma firsatimda oldu fena değil ama konfor olarak vites karışıklığı olarak acayip bir makina hem bizim buralarda serviside yok, kubota benimde çok beğendiğim makine ama onunda servis sıkıntısı var çevrede, tr5 EC ler çok pahalı üste 110 bin TL para istedi hem bayinin elinde bile yoktu henuz, case jxlerde tdd ile aynı bir farkı yok, Erkunt ise hiç beğenmiyorum açıkçasi, deuzth ise komsumuzda var 5090g olan traktör çok aşırı patinaj çeken traktör vede çok yakıyor yakmıyor diyenler nasıl anlıyor onu anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: The_Hoca