16 senedir kullandığım 1996 model 240s'i satıp,2012 model 4x4 john deere 5055 almayı düşünüyorum mantıklı mı 5055'in bildiğiniz bir sorunu var mı?
Teşekkür ederim abi bilgilendirmen için, sizin köy neresiydi abi benim şuan baktığım motoru yan köyden birisi verdi takasa yine john dere aldı diye biliyorum 3 lü dönerli mibzer fln takıyodu geçen ay değiştirdi traktörü acaba aynı motordan mı bahsediyoruzMantıklı.Köyden arkadaş yıllarca kullandı, üçlü dönerli pullukla tarla sürdü,pnömatik mibzerle mısırlarımı mükemmel ekti,3 silindir bir traktörün yaptığı işin boyutuna hayret ediyordum.Giden ay 5083 le takas etti.On yıl kadar önce forumda pancar söküm makinası ile başka bir 5055 i paylaşmıştım köyden, gören hayret etmişti.
240 dan sonra 2012 jd çok yavaş gelir pişman olabilirsin onlar 9/3 fites çok ağır devirli makinalar nakliyede vs fergusondan sonra tat vermiyebilir ama kalitesi freni dreksiyonu debriyajı sağlamlığı on numara yakıtı muadillerine göre fazla hidroilkleri zayıf( liftomatik yok) fitesler sınırlı, levyelisini denk getirirsen çok iyi olur.16 senedir kullandığım 1996 model 240s'i satıp,2012 model 4x4 john deere 5055 almayı düşünüyorum mantıklı mı 5055'in bildiğiniz bir sorunu var mı?