Traktör bunu neden yapar

Hocam motor da hiçbir şey yok gaz yiyor veya boşta ronaltide durduğun da vs vs hiçbir koşul altında sorun yok
Ancak göstergeye bakarsak örnek veriyorum 15 gazda sürüm yapıyorum
Gösterge bir düşüyor bir kalkıyor saçmalıyor ama motor her zaman ki gibi çalışıyor

Arkadaşlar video izlemeniz için YouTube video yükledim bu linkten izleyip daha iyi anlayabilirsiniz

Bu olay tumosan 70 70 de vardi,balya yapiyodu motor devir bi 10 a düşunuyodu bi 20 ye cikiyodu ama motor normal calisiyodu bi sıkıntı yoktu,bide 60 56 yapiyodu onda da sorun yoktu.

Td 65 tede bu sorun başladı, ilk başta düğmeden çiftçekere alınca dalgalanma oluyordu, şuan ise hiç fark etmiyor. Anladığım kadarıyla (bizdeki traktör de) dalgalanma düşük devirlerde oluyor, biraz gazı yükseltince (el gazı) düzeliyor.

Göstergelerin olduğu ekranı yerinden söktüm, telli değil. Çözüm önerisi olan var mı?