Ben daha cekemedim zamanim.oldmadi da bi en kisa zamanda ceker yollarimBanada geldi video cektim yolladin tarladaydim zaten traktorun icinde ön kamera ile arka fondada hafif bi müzik var
Sağol sana da başarılarBasarilar ustam [emoji4]
Son zamanı ne zaman onu bilmek.lazim ☺SMS te yazdığı şekilde video gönderen kişiler arasından etkileşimi en iyi olan 400 kişi seçilecektir Yarışmacı olmaya hak kazananlar Bereket TV de açıklanacaktır ve traktör arena sayfasında duyurulacaktır Video önemli Sizin en canlı haliniz aynı zamanda mülakat yerine geçecek
Aman iyi çek hocam videoyu
Son zamanı ne zaman onu bilmek.lazim ☺
Abo o zaman yarın çekelim kardeşim ☺15 Mart'ta yarışacak kişiler açıklanacak vakit kaybetmeden yarın birgün gönder
Nerde bulayım.usta onuGorkem kazanır bunu cekim işinde onun üstüne yok Film seti sanki mübarek [emoji4]
Bugun hallediyorum o isi tarlada cekecegim videoyu arkada traktoru alarakSMS te yazdığı şekilde video gönderen kişiler arasından etkileşimi en iyi olan 400 kişi seçilecektir Yarışmacı olmaya hak kazananlar Bereket TV de açıklanacaktır ve traktör arena sayfasında duyurulacaktır Video önemli Sizin en canlı haliniz aynı zamanda mülakat yerine geçecek
Aman iyi çek hocam videoyu
Bugun hallediyorum o isi tarlada cekecegim videoyu arkada traktoru alarak