TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

2 Temmuz 2015 Perşembe Günü Traktörmetre Çekimine Katılacaklar

• Kullanılan toplam oy
    304

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

Cumrali_42 link=topic=83699.msg1012236#msg1012236 date=1436207827' Alıntı:
10 üzerinden yakit cekis ve konfor puanlaması yapacak olsanız hangi traktöre kac puan verirdiniz? Programa katilan arkadaslar
Jdyi ayrı tutmak lazım diğerlerine bakarsak performans olarak Erkunt mf ve pulluğu çeviremese case iyiydi diyebiliriz.Erkunta ilk 6li taktılar herkes kabul eder ki büyük geldi 5li de Performansı gayet iyiydi ancak 5430la haşmet arasındaki beygir gücü farkını hesap edersek günün kazananı mf bence.Jdnin yakıtıni hesap edebilme şansımız oldu uygun devirlerde gidince saatte 5 6 ltye kadar düştü yanlış hatırlamıyorsam.

Güzel bi etkinlik olmuş. Inşallah dile getirmiş olduğunuz eleştri ve yorumlar, üreticiler tarafından dikkate alınır, değerlendirilir.

Bu kapsamda Türkiye genelinde yapılan ilk ve en dişe dokunur etkinlik.

Her açıdan önemli, zor ve emek isteyen bir çalışma. O kadar traktörün, o kadar ekipmanın, o kadar insanın, üstelik hava şartlarının sınırlayıcılığı altında bir araya gelmesi ve etkinliği başarılı şekilde tamamlaması, gerçekten takdire şayan. Katılanlara da, emeği geçenlere de teşekkürler.

Harmanın en cafcaflı, hararetli zamanında yapılması, zamanlama açısından hata olsa da, katılan arkadaşların fedakarlıkları ile aşılmış. Itiraf olacak ama o fedakarlığı ben gösteremedim.

İnşallah birlikte daha iyi yerlere geleceğiz. Tüm trakkulup ailesine hayırlı olsun.

Güzel bir etkinlik olacağından şüphem yoktu katılmak istemiştim fakat iş-güç sebebiyle katılamadım sera olunca 1 saat bile kıymetli oluyor keşke fedakarlık edebilseydim...

bidahakilere artık..

Arkadaşlar, sitemizin konuk olduğu Traktörmetre ' nin sezon finali bugün saat 21.00 ' da yayınlanacak. Çekimler çok güzeldi, inşallah izleyicilerimizin de hoşuna gider. Herkesi ekran başına bekliyoruz.

Ayrıca programın tekrar yayınlanacağı günler ve saatler şunlardır:

31.07.2015 Cuma 15.30
02.08.2015 Pazar 20.30
03.08.2015 Pazartesi 08.00
04.08.2015 Salı 13.00
05.08.2015 Çarşamba 14.00

Herkese iyi seyirler.

Düzenleme: Tekrar günleri ve saatleri eklendi.

ismail_17 link=topic=83699.msg1015491#msg1015491 date=1438284238' Alıntı:
Emeğinize sağlık , güzel görüntüler çıkmış ortaya , pullukların kanatlarına toprak yapışmış hep parlamamış şöyle , toprak yapısındanmı acaba
Sağol İsmail Aga, dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık, toprak yapısı çok hafifi ve tavlıydı, o yüzden pullukların boyası bile çıkmadı ve sardı tabaklar.

İnternetin azizliğine uğrayıp baş kısmını kaçırdım. İzlediğim kısmı itibariyle çok güzel bir program olmuş Emeği geçenlerin ve Trakkulüp ' ün güzide operatörlerinin ellerine, dillerine sağlık. Allah her daim muvaffak etsin.

Nail abi ve sonrasını ancak izleyebildim güzel prorammış. Emeği geçen herkese teşekkürler. Nail abiyi çok yaşlı bir adam olarak izlenim uyanmış bende meğer gençmişsin abi maaşallah. Toprak ise bizin deniz kenarındaki kuma yakın tavda valla kül sanki.

john deere ve case bölümü güzeldi keşke deutz yeni 5000, mf 5600 serisi, nh de t6 serisi yeni traktörleri getirseydi getirdikleri zaten kaç senedir kullanılan bilinen modeller,emeği geçen herkese teşekkürler.

Massey Ferguson ' u başarılı buldum. Güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler...
Pulluk kulakları ise Avrupa daki gibi çamur tutmaz malzemeden yapılırsa iyi olur. Debriyajsız kademe artırımlı modeller gerçekten güzel. Bayır aşağı artısı olur.