Ynt: Trakkulup Sanal Pazarı-Üyelere Özel
Arkadaşlar benim bu dönem aldığım e-ticaret diye bir ders var bu derste interntten pazarlama yapmayı ve buişi yapan fimaları görüyoruz ...istrseniz ben bu konuyu hocamla görüşeyim ödeme şekli nasıl olur kredi kartı falan ve ya havale .. örneğin dünyada ebay ülkemizde gittigidiyor bu şeklide çalışıyor yani tüketiciden tüketiciye...benim düşündüğüm kadarıyla ödeme de sıkıntı olacaktır bunuda trakklup yönetimi garantör olarka seçilerek üyler arasında alışverişe yardımcı olabilir veya kargo teslimi sırasında kapıda ödeme gibi bir ödeme sistemi ben bunu bir araştırayım gelyim...doganbey1 link=topic=48709.msg475694#msg475694 date=1322179939' Alıntı:Öncelikle Yusuf abi sana çok teşekkür ederim şahsım adına. Aklımıza gelmeyeni getirdin. Bunu ayrı bir bölüm olarak açmalıyız. Trakklüp bünyesinde Doğrudan Satış adı altında bizlerin ürettiği ürünleri tüketiciye kavuşturmalıyız. Herkes ayrı ayrı bir konu açacak ve resim yükleyecek. Ürettiklerini bu şekilde rahatlıkla pazarlayabilirler. Hemde aracı olmadan daha ucuza. Buda büyük şehirlerdeki insanların faydasına olur. Tabiki 3 kilo biber 4 kilo domates ile bu olmaz. Daha büyük şekilde olmalı. Mesela tüketici örgütlenmeli.Domatesin kilosu şuan üreticiden 1 liraya alınıyorsa bu 3-4 liraya satılıyo. Grup olan tüketici 200 kilo domates istedi diyelim oradaki market fiyatını baz alarak 2 liraya satış yapılacak. Güzelce kasalanıp uygun olan anlaşılan bir firma ile de kapıya teslim yapılacak. Bunu yapmak çok güzeldir. Ayrıca cüzi miktarda Trakklüp bundan bir komisyon tarzı bir para alacak. Sitenin kalkınması için. Ne dersiniz değerli üyeler var mıyız böyle bir çalışmaya.