Erkan abi kerem Kocaağa kardeşimizi de ekler misin. Siteye girememiş [emoji3]
Tamamdır ekledim.
Erkan abi kerem Kocaağa kardeşimizi de ekler misin. Siteye girememiş [emoji3]
Sana inanıyorum kardeşimAbi adam yükseklerde. Buralara inmiyor biliyosun [emoji38]
Yerimiz var , cevrenden niyeti olan varsa üye yapalım buyursun gelsin , arkadaş olurEdirneden kimler katılmayı düşünüyor buluşmaya
Geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.Ilk olarak geçen yıl Trakya buluşmasına katılmıştım, çok güzel geçmişti. Bu yıl da katılmayı çok istedim.
Buluşma Lüleburgaz da olmasına rağmen katilamayacagim maalesef.
Bir sağlık problemi nedeniyle c.tesi günü hastanede geçecek gibi duruyor.
Lütfen beni listeden çıkarın, size şimdiden hoş sohbetler. Keyifli ve güzel bir buluşma olması dileğiyle.
Ilk olarak geçen yıl Trakya buluşmasına katılmıştım, çok güzel geçmişti. Bu yıl da katılmayı çok istedim.
Buluşma Lüleburgaz da olmasına rağmen katilamayacagim maalesef.
Bir sağlık problemi nedeniyle c.tesi günü hastanede geçecek gibi duruyor.
Lütfen beni listeden çıkarın, size şimdiden hoş sohbetler. Keyifli ve güzel bir buluşma olması dileğiyle.
Eyvallah, sağolasın abi.Gecmiş olsun aga saglik herşeyden onemli
Asıl ben teşekkür ederim bu güzel buluşmayı organize ettiğiniz için, sağolun, eksik olmayın. Bir daha ki sefere kismetse.Geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.
Gönüller bir olsun , sağlık olsun.
Gönlümüz gelmenizden yana , inşallah son dakika da bir mucize olur beraber oluruz.
Önceden bilgi verme nezaketi için ayrıca teşekkür ediyorum.
Listedesin zaten sıkıntı yok Özgür...[emoji16]Merhaba Trakkulup Ailesi;
Bu tarz bir organizsayona ilk kez geçen yıl katılmıştım ve çok güzel bir etkinlik gerçekleşmişti. Öncelikle geçen yıl ki organizasyonda emeği geçenlere tekrar teşekkür etmek isterim.
Bu yıl ki organizasyona kayıt olmak için geç kalmadıysam, beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Tamam abi.Erkan Osman İnan yeni üye kayıt edermisin