Sen kalkıp Bulgaristan dan gelirsen üst düzey protokol ile ağırlariz hemşerim. Buluşma için ülke değiştiren olarak başımız üzerinde yerin var. Buyur gel , bekliyoruz kısmetse
Ufuk abi uzunköprüden mutlu göçer abi’yide yazabilirmiyiz oda gelicek
Sen kalkıp Bulgaristan dan gelirsen üst düzey protokol ile ağırlariz hemşerim. Buluşma için ülke değiştiren olarak başımız üzerinde yerin var. Buyur gel , bekliyoruz kısmetse
Bende tam onu soracaktım sizlere , çok isabet oldu. Ekliyoruz listeye , etrafinizda ilgili arkadaşlar varsa dahil edelim üye olsunlar , onlarda katılabilir, yeterince zaman varUfuk abi uzunköprüden mutlu göçer abi’yide yazabilirmiyiz oda gelicek
Bende tam onu soracaktım sizlere , çok isabet oldu. Ekliyoruz listeye , etrafinizda ilgili arkadaşlar varsa dahil edelim üye olsunlar , onlarda katılabilir, yeterince zaman var
Bende tam onu soracaktım sizlere , çok isabet oldu. Ekliyoruz listeye , etrafinizda ilgili arkadaşlar varsa dahil edelim üye olsunlar , onlarda katılabilir, yeterince zaman var
Firma yetmezse Alman usulü sponsorumuz devreye girer , sonsuz kaynakUfuk hocam bayer firmasını iflas ettirtmeyelim.
Abe yazdık ya tee orayı , resimde yaptık emdeBuluşma nerede olacak ağalar?
Her sene bunu diyon Batu , genç adamsin , senede bir gün , bir cumartesimiz varKeşke pazar günü olsaydı.
Memnuniyetle buyursun gelsin[MENTION=1424]ufukk[/MENTION] abi bu gün Lüleburgaz ilçe tarımda Ozan Bildik abimle haberleştim bizim toplantımızdan da bahsettim müsait olurlar ise davet ettim. Sizlerin de bilgisi olsun bizlere katkısı olacağını tahmin ediyorum.
Geçen sene araba arıza yaptı gelemedim ondan önceki sene geldim c.tesi çalışıyoz bizdeHer sene bunu diyon Batu , genç adamsin , senede bir gün , bir cumartesimiz var
Abe yazdık ya tee orayı , resimde yaptık emde
Tamam beaa , aydinn görüşürüz o zaman aganin , dayınınGörmemişim bea tamamdır