Trakkulüp 2018 Trakya Üye Buluşması Etkinliği

Bende günler öncesinden ismimi yazdırdım ama akşam babamın dayısı vefat etti bugün de sizinle olamadım. Geçen yıldan hamitabatta çok güzel dakikalar geçirmiştim tadı damağımda kaldı malesef bugün katılamadım nasip değilmiş birdahiki buluşmayı kaçırmayacağım inşallah.

başınız saolsun

• Beğen
Tepkiler: Gürcan Koç
Trakkulup stickerimi hemen yapistirip paylasiyim istedim bugunku organizasyonda emegi gecen herkese tesekkurler IMG_20180217_172258.jpgIMG_20180217_173246.jpg

• Beğen
Tepkiler: alipasalierkan
Değerli üyelerimizin katılımları ve davete icabet etmeleri ile güzel bir gün geçirdik. Sevgili kurucumuz Mustafa , bu organizasyonda çok emeği olan Nuray abimiz , Erol abimizin destekleri , geçen sene olduğu gibi bizleri yanluz bırakmayan Sumi Agro firmasının değerli mühendisi Ayhan bey ve tabiki değerli sponsorumuz Sumi Afro firmasına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Katılım listesinde olduğu halde insani sebepler yüzünden katılım sağlayamayan ve bilgi verme inceliğinde bulunan arkadaşlarımızada teşekkür ediyoruz. Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere. Listede olduğu halde gelmeyen , bilgi vermeyen arkadaşlarımızada teşekkür ediyoruz :(

Gittik,geldik.
Düzenleyen Ufuk ve Nuray beylere,destekleyen Sumi Agro firmasına ve katılan arkadaşlara teşekkürler.Dostlarla tekrar görüşmek güzeldi.
Kendi adıma sunumdan çok yararlandım.Edindiğim bilgileri üretimimde kullanacağım.Tarımsal karlılığımın artacağına eminim.

WP_20180217_13_15_54_Pro.jpg

Çatalca güzellerine gelince..
Lüleburgazlı bir pehlivan JD. Yanındaki 5083'ün makyajı güzeldi ama içi yıpraktı (trakyaya gide gele şivem değişti :) )

WP_20180217_17_34_22_Pro.jpg

WP_20180217_17_32_31_Pro.jpg

TrakKulüp Trakya Buluşmamıza katılan tüm üyelerimize, buluşmanın organizesi için emek sarfettiğine bizzat şahit olduğum Nuray abimize ve Ufuk abimize, buluşmamıza sponsor olan Sumi Agro'ya tek tek teşekkür ediyorum. O kadar çok istememe rağmen buluşmanın olduğu tarihte başka bir planım olduğu için katılamadım. Daha da güzel buluşmalar düzenlemek dileğiyle. Sağolun.

• Beğen
Tepkiler: SefaBakırcı
TrakKulüp Trakya Buluşmamıza katılan tüm üyelerimize, buluşmanın organizesi için emek sarfettiğine bizzat şahit olduğum Nuray abimize ve Ufuk abimize, buluşmamıza sponsor olan Sumi Agro'ya tek tek teşekkür ediyorum. O kadar çok istememe rağmen buluşmanın olduğu tarihte başka bir planım olduğu için katılamadım. Daha da güzel buluşmalar düzenlemek dileğiyle. Sağolun.

Bn de kendi adına once bu siteyi kurarak bizi tanistirdiginiz icin boyle güzel bilgilerin paylaşıldığı bir ortam hazırladığınız icin size teşekkür eder ve Trakya buluşmasıni da hazırlayan organize eden ve sponsor olan tum herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim nice
güzel ve bereketli bol kazançlı günler bizimle olsun

Bende günler öncesinden ismimi yazdırdım ama akşam babamın dayısı vefat etti bugün de sizinle olamadım. Geçen yıldan hamitabatta çok güzel dakikalar geçirmiştim tadı damağımda kaldı malesef bugün katılamadım nasip değilmiş birdahiki buluşmayı kaçırmayacağım inşallah.

Sıkma canını Gurcan basın sagolsun

• Beğen
Tepkiler: Gürcan Koç
Bu buluşmada birçok yeni arkadaş edindik , yazıştığımız birçok insan ile yüzyüZe tanıştık , samimi anlamda pozitif bir buluşma oldu. İnşallah birlikteliğimiz ve arkadaşlağımız artarak devam eder. Tanıdığınız sevdiğiniz insanları buraya davet edin , herkes mutlaka buraya birşeyler katacaktır. Sağolun varolun

• Beğen
Tepkiler: MutluGöçer