Muhabbetiniz bol olsun baya kalabalık bir bukadarda benim gibi gelemeyen vardır
Evet bn de gidemeyenlerden
Muhabbetiniz bol olsun baya kalabalık bir bukadarda benim gibi gelemeyen vardır
Catalcaya subasi koyu üzerinden dönersen aydinlar köyüne uğra bir çayımı iç Aga bn koyde yokum ama bn Tatar Hasan'ı ararım de kendisi babam dir herdaim koyde bn gelemiyorum
Kismet değilmiş
Rötarlı geliyoruz. Jitemin inek buzaladı. Emzirtip çıkıyoruz. ))) )))
Merhabalar
Eşimin ani rahatsızlığı dolayısıyla ile üzülerek buluşmaya babam ile birlikte gelemiyoruz. Trakklup ailesinden özür dileriz.
Cocugumun atesi cikmasi sebebiyle zamaninda katilamadim sizlerden ozur dilerim hastanede tetkiklerimiz biter bitmez yaninizda olucam
Bende günler öncesinden ismimi yazdırdım ama akşam babamın dayısı vefat etti bugün de sizinle olamadım. Geçen yıldan hamitabatta çok güzel dakikalar geçirmiştim tadı damağımda kaldı malesef bugün katılamadım nasip değilmiş birdahiki buluşmayı kaçırmayacağım inşallah.
TrakKulüp Trakya Buluşmamıza katılan tüm üyelerimize, buluşmanın organizesi için emek sarfettiğine bizzat şahit olduğum Nuray abimize ve Ufuk abimize, buluşmamıza sponsor olan Sumi Agro'ya tek tek teşekkür ediyorum. O kadar çok istememe rağmen buluşmanın olduğu tarihte başka bir planım olduğu için katılamadım. Daha da güzel buluşmalar düzenlemek dileğiyle. Sağolun.
geçmiş olsun bir dahaki sefere
Bende günler öncesinden ismimi yazdırdım ama akşam babamın dayısı vefat etti bugün de sizinle olamadım. Geçen yıldan hamitabatta çok güzel dakikalar geçirmiştim tadı damağımda kaldı malesef bugün katılamadım nasip değilmiş birdahiki buluşmayı kaçırmayacağım inşallah.