Trakkulüp 2. geleneksel Trakya Buluşması

Ynt: Trakkulüp 2. geleneksel Trakya Buluşması

İstanbul yada güzergah üzerinden katılmayı düşünen varsa yarın sabah Avrupa yakasından yola çıkıyorum, 3 kişiyi alabilirim , araba müsait

Arkadaşlar aranızda olamadığımdan dolayı üzgünüm . akşam alipaşalı erkan akardeşim aradığında haberim oldu . benim hatam epeydir foruma giremiyorum . girebilsemde çok kısa . orada bulunan arkadaşlara iyi eğlenceler vede tanışmalar diliyorum . şu anda işyerinde olduğum için katılamıyorum . yoksa hayatta böyle toplantılara hayır demem . hemde çok tanışacağımız genç arkadaşlarımız la tanışmış olurduk . inşallah ileriki toplantılarda buluşurur tanışırız . sağlıklı ve esen kalınız . .............

Buluşmanin tadi damağımizda kaldi , mart ayi gelsin yine bulusalim bu sefer farkli bir mekan farkli bir lokasyon yapariz insallah , bahar ayi olacağı için inşallah daha uzun vadeli planlar yapabiliriz

ufukk link=topic=81151.msg964404#msg964404 date=1422640584' Alıntı:
Evet Trakyali arkadaşlarimiz son mesajlarimiz bunlar :)
Buyrun gelin tanişalim , gelmeyi düşünen ama kararsız arkadaşkarimizdan aksiyon bekliyoruz,dustero ,iskender ,Yilmaz nerelerdesiniz :)

Ufuk abi gelmeye çok niyetliydim fakat danelik mısır hasadımız vardı iş yoğunluğundan malesef mümkün olmadı şu buluşma olayı içimde ukte kaldı gerçekten.. 1 haftadır 225 rev mısırları biçiyor bizde imece usülü birbirimize yardım ediyoruz hasat dün itibarı ile bitti dün Alacaoğlu köyünde kurutmadaydım malesef katılamadım gelip gelemiyceğim belli olmadığı için herhangi bir şekilde son ana kadar katılım bilgisi vermek istemedim telefondan takip ettim. Birdahakine inşallah bu güzel ortama bende dahil olurum gayet güzel bir buluşma olmuş.

dustero link=topic=81151.msg965181#msg965181 date=1422790363' Alıntı:
Ufuk abi gelmeye çok niyetliydim fakat danelik mısır hasadımız vardı iş yoğunluğundan malesef mümkün olmadı şu buluşma olayı içimde ukte kaldı gerçekten.. 1 haftadır 225 rev mısırları biçiyor bizde imece usülü birbirimize yardım ediyoruz hasat dün itibarı ile bitti dün Alacaoğlu köyünde kurutmadaydım malesef katılamadım gelip gelemiyceğim belli olmadığı için herhangi bir şekilde son ana kadar katılım bilgisi vermek istemedim telefondan takip ettim. Birdahakine inşallah bu güzel ortama bende dahil olurum gayet güzel bir buluşma olmuş.

Süleyman bir dahakine şartları zorlayalım, gidelim. Asosyalleşicez böyle giderse :/

Arkadaşlar güzel bir buluşma olmuş, buluşma tarihinde köyde olduğım için haberim olmadı, haberim olsaydı köye davet edebilirdim
katılan arkadaşları.....

BARTU link=topic=81151.msg967217#msg967217 date=1423235686' Alıntı:
Arkadaşlar güzel bir buluşma olmuş, buluşma tarihinde köyde olduğım için haberim olmadı, haberim olsaydı köye davet edebilirdim
katılan arkadaşları.....

Mustafa abi senin numaran değişmiş galiba. Ulaşamadık. Yoksa senide davet edecektik....

BARTU link=topic=81151.msg967554#msg967554 date=1423296931' Alıntı:
2 numara kullanıyorum Erkan sizdeki kayıtlı olan pek aktif değil.
0 555 521 32 74
0 542 653 50 74
Buralara kadar gelmisken seni gormeyi cok isterdik Mustafa ,seni andik hatta bulusma bitmeden dahi birkac kez daha aradik ,diger numarandan haberimiz olsa onuda arardik :) bir daha bulusmak kismet olursa mutlaka bekliyoruz