bugun bütün işerimi hallettim cuma gunu geliyorum
slm nasıl katılacagız bılgı verıraenız
Arkadaşlar bende katıla bilirmiyim nasıl olacak katılım yardımcı ola bilirmisiniz size zahmet
Sa ağar bu BÜYÜKHANLI PARK OTELIN baya bi otelleri var yorumlarada baktim ama göremedimmi bilmiyorum bi tam adres yazılabilirmi acaba
Herhangi bir problemde ulaşabileceğimiz bi telefon numarası verirseniz iyi olur.Buluşma ile ilgili konumuz yaklaşık bir ay önce açıldı. Gelmek isteyenler isimlerini yazdırdı. Listemiz kesinleşmeden isminizi yazdırsaydınız katılabilirdiniz. Ancak şuan listemiz ve sayımız kesinleşti, bu sayıya göre otel odaları, yemekler, toplantı salonu, sandalye sayısı vs. ayarlandı. Bu hafta sonu buluşma olacağı için maalesef yeni isimler alamıyoruz.
Büyükhanlı Park Hotel - Ankara
Açık Adres: Simon Bolivar Caddesi No: 34 Çankaya/Ankara
Web: http://www.buyukhanliparkhotel.com
Tüm detayları netleştirip ve düzenleyip yarın yazıcam. Konuyu mutlaka takip ediniz.
yolunuz açık olsun yusuf Abi Hayirli yolculuklar ☺erzurum ekip;
2 saat sonra yola çıkıyor![]()
deseydin ya bilmediklerimi öğrenmeye gidiyom diye.İcimi bir heyecan kapladi dedeme soylediydim sen ne biliyonda gidiyon diyor
Ankara da ikamet edenler direk gelebilir mi?
Başkan listede benim ismim yok yaş sınırımı var [emoji6]
Mustafa abi ben ankaradayım buluşma gönderisini yeni fark ettim eger gelemeyen birisi olursa yerine gelsem olurmu saygılarımla
Daha önce isminizi yazdırsaydınız gelebilirdiniz. Malesef şuan listemiz kesinleşti.