Dyna-4 tercih edeceğim 5712’nin 2.el fiyatları 300-350 bin sıfırları iste 400-500 bin arası değişiyorHakkinizda hayırlısı olsun.
2 şey sorabilir miyim?
5712 SL Dyna-4 mu Dyna-6 mı düşünüyorsunuz?
TR6 nin fiyatı aşağı yukarı belli. 5712 bin fiyatları ne seviyede?
Öncelikle işleyeceğim arazi büyüklüğü 700 dönüm ekipmanlarımda herhangi bir eksikliğim yok mekan olarak da gayet geniş bir mekana sahibim şimdiki traktörüm valtra a95 konfor bakımından çok yetersiz olduğu için bu modelleri tercih etmek istiyorum cevaplarınız için teşekkürlerİki model arasında çeki demiri gücü arasında fark var.Transmisyon ve motor yük dengeleme devir tercihleri farkları var, modellerin opsiyon seçenekleri fazla oluyor, fiyatları etkiler.İşlenecek arazi miktarı ve ekipman durumu, mekan büyüklüğü tercihi etkiler.
İkiside değil bence.Arkadaşlar acaba Massey Ferguson 5712sl ve benzer modelleri mi yoksa New Holland Tr.6 120 ve benzerlerini mi tercih etmeliyim max 130 HP arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Fiyat konusunda bilginiz var mı?Yeni 6m serisinide değerlendirin derim muazzam olmuş
Yakar çeker konusunda TR6 , MF 5700 SL seriden bir tık iyidir, iki seriyi de yazılım yapmadan kullanan arkadaş MF 5711 S modeli sattı, TR6 ile devam etti.Öncelikle işleyeceğim arazi büyüklüğü 700 dönüm ekipmanlarım da herhangi bir eksikliğim yok mekan olarak da gayet geniş bir mekana sahibim şimdiki traktörüm valtra a95 konfor bakımından çok yetersiz olduğu için bu modelleri tercih etmek istiyorum cevaplarınız için teşekkürler