Toprak yapısına göre 2-3 yıl arasında ancak düşürebilir, ayrıca 60kg/daa az gelecektir.Ph'yi nekadar zamanda düşürüyor ph'yi 8 den 7 ye düşürmek için dekara ne kadar uygulamak gerekiyor
Makineyi bulduk gibi, Konya'da birisi üretiyor ve diğer üfürmeli makinelere göre veya fırfıra göre çok daha kolay ve temiz iş çıkarıyor.Ekli dosyayı görüntüle 45038
Nerden aldınız acebaBizdede bundan var 2-3 bine aldık yakın zamanda çok başarılı ve kolay kullanımı
Bana 5 bin tl dediler 3 metrelik için.Aynı marka zateb hocam konyada yerleri var yada aydemirler makina var buğday pazarı içinde onlardada var diye biliyorum
Aynı sorun bende de var.Tarlaya toz kükürt atmak istiyoruz fakat makinesi yok. Buğday mibzeriyle atmayı düşünüyoruz. Hiç deneyen oldu mu?
Dun kooperatiften 25 kg 75 tl ye aldımToz kükürt güncel fiyatları nedir ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar
vala burada ( amasya ) 25 kg 100 tl dediler. Tarım krediden mi aldınDun kooperatiften 25 kg 75 tl ye aldım
Evet gübretaş ınvala burada ( amasya ) 25 kg 100 tl dediler. Tarım krediden mi aldın