TOPRAK İŞLEMEDE SON TEKNOLOJİ basında(videolar eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: TOPRAK İŞLEMEDE SON TEKNOLOJİ basında(videolar eklendi)

görüntülere bakılırsa 10-15 cm anca batıyor bence pullukla veya çizelle eşdeğer olması pekzor ama hadi hayırlısı

facebook ta randımanlı çalışmaz deyince adamlar dövecek gibi yorum yazıyo :D anında vatan haini ilan ediyolar valla dikkat edin :D :D tamm geliştirilebilir

yapana bravo . bize çok para olabilir bizim çiftçimizin durumu malum ancak avrupalılar için normal fiyatlar bunlar. bence yurt dışında çok iyi satar.yabancılar çok ilgilenecektir muhakkak.

Daha önceden bu aleti görmüştüm deneme çalışmaları nedeni ile satış yapılmamıştı.

Çalışma prensibi ; tunel Kazıcı misali çelik uçlu freze ortası açık tabi toprak sevk olsun diye..
Frezeyi pto döndürüp toprağı dağıtıyor ..
Güzel bir akıl ürünü. .
Seri imalat başlamışmı acaba..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=36255.msg845655#msg845655 date=1392222191' Alıntı:
Daha önceden bu aleti görmüştüm deneme çalışmaları nedeni ile satış yapılmamıştı.

Çalışma prensibi ; tunel Kazıcı misali çelik uçlu freze ortası açık tabi toprak sevk olsun diye..
Frezeyi pto döndürüp toprağı dağıtıyor ..
Güzel bir akıl ürünü. .
Seri imalat başlamışmı acaba..
proje iptal edildi abi sahibi aciklama yaptı basarı alınamadı üründen
Proje sahibi bi universite hocasıydı yanılmıyorsam hatta bizim foruma konu actı..

Tumosana ön hidrolik yapan doganlar çelik üretmiş aleti.
Ben fabrika sahibinden duydum biraz sohbet ettik bize proje getirin degerlendirelim dedi okostebegin onların uretimi oldugunuda orada öğrendim. Basarısiz bi proje oldugunu söyledi bana bende basarısız olacagı belliydi dedim :)

'Toprakta taban yapmaz' dedikleri an, olay bitti. Toprağı keserek işleyen bir aletin taban yapmama ihtimali yok çünkü. Kesersen, katman yaparsın. Aynı kaymanı 3 kez tekrarladığında tabanın hazır.

Dürüst olunmadıktan sonra gelip tarlayı bedava sürseler faydası yok. Bu bakımdan projenin iptal olmasına sevindim.

Ayrıca hem linkler, hem de proje öldüğü için konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...