TN 75 A 4WD 2008 MODEL ORJİNAL KABİN KLİMALI 75 HP

Ynt: TN 75 A 4WD 2008 MODEL ORJİNAL KABİN KLİMALI 75 HP

coyote26 link=topic=57041.msg613670#msg613670 date=1341927164' Alıntı:
Bu motoru nakit 50,000 tl ye pazarlıgını bitirdiğim halde motoru Kapora yollamak uzere bankaya gittiğimde Takaslı olarak bugun sattılar Ki pazar günü Telefonda hayırlı olsun sözünü almıştık motoru yollayın alın parayı dedim olmaz sız gelın alın dedıler cumada gıdıp alıp gelecektım 2 gun bekleyemedıler :))....Mesleğimden dolayı yaşanan yoğunluktan ötürü Motoru indirin eskısehıre alın 50 bini dememe rağmen Bu fırma hayırlı olsun lafını yiyerek takaslı olarak sattı Sanırım hayırlısı böyleymiş Ama ortada tıcari ahlaka uymayan bır durum söz konusu Telefonuda baska bırıne verıyorlar o acıyor sattık dıye soyluyor ince ve sakin bir ses ile :)) Babam her zaman demiştir galericilere güwen olmaz diye Bunu birkez daha görmüş olduk...Motor içime sinmişti ama hayırlısı değilmiş sanırım Yenı sahıbıne hayırlı olsun ne dıyelım...2.cı motoru alma hevesım bu tur ınsanlar yuzunden köreliyor sanırım gıdıp sıfır alıcam....
Aynen babalar hep doğru söyler, buna benzer bir olay biz motorun yanında oldugumuz halde, extradan Telefondakı bu fıyatı veriyor siz de veriyor musunuz diye para aldılar bizden, para işin içine girince Ahlakı durum felan kalmıyor kardeşim :) Hayırlısı olsun hakkında.

Aynen öyle arkadaşlar bide Ben nakit alacaktım takas felan da değildi yani Güven vermıyor artık hıcbır galerici vazgectım almıycam traktor fln Zaten tarım sektoru artık yatırımı haketmıyor....

orjınal kabın klima ve 1000 saatte oldugu ıcın dusunmustum ben o satılan traktoru Test fln ettım gıttım oraya kullandım cıdden cok temızdi lastıkler %90-95 ti....Cidden hevesımı kacırdılar ya dostum....tskurler ılanlar ıcın