TM 175 VE M 160 AYSAN ÇEKİMİNDEN KARELER !!!!

Ynt: TM 175 VE M 160 AYSAN ÇEKİMİNDEN KARELER !!!!

Kolay gelsin Samet abi, TM paylasimindan sonra M160 da görmüş olduk, ilgiyle takip ediyorum bi GoPro gider sana :)

Maşallah güzel paylaşım ne kadar yakıyorlar ? Özellikle m160? TM deki ufak yakıta biner ne kadar büyük olursa o kadar verimli olur o makineye.Kolay gelsin.

Güzel paylaşım Samet. İkisi beraber baya devasa durmuşlar tarlada. Sanki Avrupa ' daki çiftliklerin traktörleri gibi poz vermişler. Görende diyecek hangi ağanın motorları bunlar acaba diye. M ' in aysanda baya büyükmüş. Bizim 4 metre bana büyük geliyordu. Bunu görünce o ufak kaldı gözümde. Sende ileriki tarihlerde bundan büyük alırsın artık. Aşağı kalma...:D Sırf fotoğraf için bir araya geldiniz galiba...

Maşallah çok sağlam makineler Toplu yer olucak bide bunlara günde kaç dekar işlerler belli değil

safak262 link=topic=74088.msg869727#msg869727 date=1395429252' Alıntı:
Maşallah güzel paylaşım ne kadar yakıyorlar ? Özellikle m160? TM deki ufak yakıta biner ne kadar büyük olursa o kadar verimli olur o makineye.Kolay gelsin.
teşekkür ederim tm 1400 gram yakıyo M hakkında bi bilgim yok doğrusu bu yıl böyle kullancaz artık tm yi
alipasalierkan link=topic=74088.msg869743#msg869743 date=1395430284' Alıntı:
Güzel paylaşım Samet. İkisi beraber baya devasa durmuşlar tarlada. Sanki Avrupa ' daki çiftliklerin traktörleri gibi poz vermişler. Görende diyecek hangi ağanın motorları bunlar acaba diye. M ' in aysanda baya büyükmüş. Bizim 4 metre bana büyük geliyordu. Bunu görünce o ufak kaldı gözümde. Sende ileriki tarihlerde bundan büyük alırsın artık. Aşağı kalma...:D Sırf fotoğraf için bir araya geldiniz galiba...
sağol erkan aslında biraz deneme için sayılır ne kadar eşit olmasalarda M in hız göstergesi hatalı kahve muhabbeti işte bizim tm 15 km iş hızıyla gidiyo adam dedi benim M 22 25 km iş hızıyla gidiyo dedim nasıl olur falan gitmiş tarlaya aradı arabayla gittim yanına gerçekten 25 gösteriyo ama trktörde o hız yok bende gittim bizim traktörü aldım 15 yaptığında onu geçiyo hız denemesi yaptık yani :D
jura link=topic=74088.msg869770#msg869770 date=1395434079' Alıntı:
Maşallah çok sağlam makineler Toplu yer olucak bide bunlara günde kaç dekar işlerler belli değil
sağol teşekkür ederim traktörler müsait ama tarlalar müsait değil maalesef :D