TM 120 & L 95 70 56

Ynt: TM 120 & L 95 70 56

kolay gelsin ramazan abi hani yeni römorkları göremiyoruz bu aralar son videoyu izledikten sonra ben olsam bende kullanmam ;D ;D

Ally TOKMAKCI link=topic=48064.msg464817#msg464817 date=1320438572' Alıntı:
Arkaya merdane yaptıracağız abi de makine garantiden çıkacak..konuştum yetkili ile de..orjinal de olmuyor bunlar merdaneli olanlar rotatil...
Ya babam sanayi de bi ustaya sağlam ca yaptıracak garantiden çıksa da
zaten abi garanti pek bi işe yaradığını görmedim ben bu güne kadar...
abi garantinin görevini okumuştum. garanti bozulduğunda yapmak zorunda diilmiş onun görevi sadece ürünü denemek sorunsuz olduğunu test etmekmiş aldığında bozuk cıkarsa sadece o zaman tamir etmekle yükümlüymüş. noo-*-s

sağol
Arkaya merdane yaptıracağız abi de makine garantiden çıkacak..konuştum yetkili ile de..orjinal de olmuyor bunlar merdaneli olanlar rotatil...
Ya babam sanayi de bi ustaya sağlam ca yaptıracak garantiden çıksa da
zaten abi garanti pek bi işe yaradığını görmedim ben bu güne kadar...
merdane ile garantinin ne alakası varmış aslında rotatilerde standart olması gerekiyor merdane ama nedense bazılarında gelmiyor
kolay gelsin ramazan abi hani yeni römorkları göremiyoruz bu aralar son videoyu izledikten sonra ben olsam bende kullanmam
sağol volkan yeni römorklarıda kullanıyoruz ama tesadüf dekkelmemiş

saimbal link=topic=48064.msg464821#msg464821 date=1320438816' Alıntı:
abi garantinin görevini okumuştum. garanti bozulduğunda yapmak zorunda diilmiş onun görevi sadece ürünü denemek sorunsuz olduğunu test etmekmiş aldığında bozuk cıkarsa sadece o zaman tamir etmekle yükümlüymüş. noo-*-s
Yani garantiden çıktımı eğer bi makine ile ilgili bi sorun olursa mesuliyet kabul etmez yapmak zorun da da olmaz...
ramazanpullu link=topic=48064.msg464826#msg464826 date=1320439231' Alıntı:
sağol merdane ile garantinin ne alakası varmış aslında rotatilerde standart olması gerekiyor merdane ama nedense bazılarında gelmiyor sağol volkan yeni römorklarıda kullanıyoruz ama tesadüf dekkelmemiş
Makinenin orjinalliği bozulacak abi Merdane takacağız... Vida yerleri açmak için rotovatör de bi kısım yer deleriz heralde yoksa sağlam olmaz

Ally TOKMAKCI link=topic=48064.msg464833#msg464833 date=1320439849' Alıntı:
Yani garantiden çıktımı eğer bi makine ile ilgili bi sorun olursa mesuliyet kabul etmez yapmak zorun da da olmaz...Makinenin orjinalliği bozulacak abi Merdane takacağız... Vida yerleri açmak için rotovatör de bi kısım yer deleriz heralde yoksa sağlam olmaz
sorunlu olarak satışı yapıldıysa yapıor ama bozulduğunda yapmaması gayet normal. zaten garanti şartlarını okuyuncada aynı anlam cıkıyo ama süslü laflar var orası ayrı şety*-*