TL80A YA ROMORK DAYANMADI

Ynt: TL80A YA ROMORK DAYANMADI

Şimdi römork devirdi diye kötü şöför mü oluyo?Veya kimin iyi şöför kimin kötü şöför olduğuna kim kara veriyo?Yapmayın arkadaşlar herkes kendi yaptığı işi bilir.365 gün kimse kimsenin yanında değil...

makaslı römorklarda devrilme riski çok fazla bizim arazi engebeli olduğundan genelde makassız römork kullanırlar birde tek dingildir bende bir makaslı birde düz var makaslı engebeye geldimi çok yatıyor fakat düz tip bu yönden daha avantajlı ben şimdiye kadar römork devirmedim arkadaşa geçmiş olsun allah korumuş iyiki motor devrilmemiş

Gecmis Olsun, olur böyle seyler ama yineden Temkinli dawranmak gerekli..
Simdi kimin iyi Söfor kimin kötu Tartismasida cok gereksz , herkes Az bucuk olayların farkındadir, gerek yok boyLe seylere: ) Allah kaza ßela Wermesin ne diyelim

arkadaslar bendede tl80a war 2 araba 15 ton yukle banamısın demıyor.80 olan arkadasa bı kac sorum war pullukta kaclı takıyosunuz we nekadar yakıyo ?

arkadaslar bendede tl80a war 2 araba 15 -16 ton yukle banamısın demıyor.80 nı olan arkadasıma bı kac sorum olacak.kaçlı pulluk takıyosun ve nekadar yakıyor

Valla remorkta gitse buğdayda gitse hatta hatta traktörde mahvolsa üstündeki can en önemlisidir arkadaşım çok geçmiş olsun. Bende çift teker tosya römorku kullanıyorum gayet rahat bence her traktörede rahat koşarım sanırsam. Geçen İnşaata kum almıştım 4 metreküp kum alıyo 6-7 ton cıvarı atarken ıcım sızladı ama gelirken 4 de gidiyo ama traktör 2 de geldim acayip zıplatıyo makinayı içim bi hoş oluyo valla kıyamadımda açıkcası :). Böyle şeylerde şöforluk karıştırmak çok saçma bence çünki insanın başına ne geleceği belli olmaz şöforun bitmesi 1 sn dir yani 1 sn lik dalgınlık ben ii şöforum ben şöyleyim demiyecek kimse dikkat en önemli unsurdur bunu daha yaşça büyük tecrübeli abilerimde bilir. Herşeyin başı sağlıktır gerisi fasa fiso tekrar geçmiş olsun kardeşim.