Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tla 100 agır bır motor 1700 devırı gectıkten sonra yakıt tuketımı fazla ileri geri şadılla (shuttle) sağlıyor kullanmadım mf yi ama mf derim.... gubre ilaç ekim için
konfor istiyosan tl100a alacaksın ama benim motorum hayvan gibi çeksin heybetli olsn diyosan 3.105 alacaksın at pulluğu arkana bakma ta ki pulluk kopana kadar
konfor istiyosan tl100a alacaksın ama benim motorum hayvan gibi çeksin heybetli olsn diyosan 3.105 alacaksın at pulluğu arkana bakma ta ki pulluk kopana kadar
yakıt olarak karşılaştırdığımızda hangisini tercih edersiniz.
bende tl100 a almayı düşünüyorum.nasıldır tavsiye edermisiniz.beni korkutan tek tarafı yakıtı geliyor . bukonuda bilgilerinizi paylaşırmısınız.kullanış ve konfor bakımından çok süper motor tl 100 alarda yakıtı düşündürücü
ya kardesim mf yi bırakın nh alınn ben aldımm bi tanee cok süper mf de daha kuyruk hızı 540 var bunda hen 540 e 540 750 var ama masseyde yokk daha neler neler nh al cok güzel motor hem massey kapattı fabrika felann battııı newhollnad al en iyi motorrr
mf 105 çok kuvvetli makina bizdede 2004 ü var benim yaşadığım sorunlar yakıt fazla ıvır zıvır işlerde kullanamassın, arkasına uygun aparatı takman lazım bide yakıt deposu çok sorun tam dolduramıyon çift depo var birinden diğerine aktarıyor bide mozot dipe vurmadan hava yapuıyor çekmiyor depodan......