dogancayırlı link=topic=19818.msg173246#msg173246 date=1239905824' Alıntı:4.4 yaktıktan sonra butun 100hplik motorlar ceker o pullugu dekara okadar mazot yaktıktan sonra surmenın bı anlamı yok benım 75de ceker 6yı ufak vıtesle
tarla alırken veya satarken tarlayı almıyorsun tapuyu alıyorsun tapuda kaç dekar kaç metre kare ise zaten yazar kimse kimseyi kandıramazşimdi ben sizin ölçü anlayışına bişi demem o sizin kararınız saygı duyarım fakat normal şartlar altında 1000 m2 nin 1 dönüm olduğu için insan şaşırmıyor deil.....bide şurdan düşünmek lazım siz tarlanızı satıyorsunuz tarla 10 dönüm fakat siz 4 dönüm diyorsunuz adam gidio 4 die 10 dönüm alıyor....bence mantıklı deil.bide işe bu yönden bakmak lazım..ayrıca cahil die yaftalamaya gerek yok arkadaşlar !!!!
okan inandırmaya gerek yok emmi oğlu recep ile beraber tizel çekmişin selamınıda aldımabi ben bu milleti anlamıyorum valla kanıtlı video koyuyoruz yinede inandıramıyoruz neden bilmiyorum artık
konya gel sen burdaki her tarlayı ölceceğiz eğer 2500metrekareden asağı gelirse o zaman CAHİL kim belli olur.sezer link=topic=19818.msg174207#msg174207 date=1240300823' Alıntı:SACMALIK BU YA KONYADADA ABD DE UZAYDADA EVRENDEDE HER YERDE BU ÖLCÜ BİRİMLERİ AYNIDIR ASLA DEĞİŞEMEZ HEEE DEĞİŞİR AMA CAHİL KÖYLÜLERİN AĞZINDA DEĞİŞİR HİC OKULADAMI GTMEDİNİZZZ A BÖYLE ŞEYLE YAZIPTA GÜLDÜRMEYİN BİZİ BIRAK GÜLMEYİ KAHKALAR ATTIRMAYINNN......!!!!!!!!!!!
Bunu daha önce çoğu kez söylendi hatılatıyım dedimemrahyildirim link=topic=19818.msg176390#msg176390 date=1241260925' Alıntı:harbiden yazık ya sürülmüş yeri birdaha sürüyor.
okan6445 link=topic=19818.msg171067#msg171067 date=1239102725' Alıntı:arkadaş lar 2 leme deil ooo o tarla havuc tarlası yusuf bilir havuc tarlası nasıl olur oraya izler kapansın diye cizel cektim ama videoda belli olmuyor cok agır toprak 4.4 yaktı dölümde gercekten şaşırttı beni motorun sahibi ben deilim yani ne yalan söyleyim ben tla serisini begenmezdim ama şimdi haşuma gidiyor ama yolda cok yakıyorr buna sizde kanaat getirin nh yi begenmeyenlere de kapak olsun
biz pamuk tarlası hazırlamıyoruz havuç tarlası hazırlıyoruzharbiden yazık ya sürülmüş yeri birdaha sürüyor.
abi valla anlayamıyorum arkadaşlar cahilligimize kadar söylediler ya biz yanlış çiftçilik yapıyoruz yaada biz bu işleri bilmiyoruz yazıkmı deil niye dört defa sürdün üstüne bide copra cektin bide cizel cekmişin ne kaldıracanki ordan senramazanpullu link=topic=19818.msg176859#msg176859 date=1241439278' Alıntı:biz pamuk tarlası hazırlamıyoruz havuç tarlası hazırlıyoruz
neden yazık olsun ne kadar çok sürersen okadar iyi olur havuç tarlasını
biz 2 defa güzün 2 defada şimdi sürdük 2 defada tizel çektim en sonra kobra çektik ve ektik
abi toprağı çok işlemenin aşırı faydası var !! Biz soğan ekmeden önce 4 defa tırmık çektik..okan6445 link=topic=19818.msg176928#msg176928 date=1241455817' Alıntı:abi valla anlayamıyorum arkadaşlar cahilligimize kadar söylediler ya biz yanlış çiftçilik yapıyoruz yaada biz bu işleri bilmiyoruz yazıkmı deil niye dört defa sürdün üstüne bide copra cektin bide cizel cekmişin ne kaldıracanki ordan sen
demekki cahiliz okan karazorlamaya mazot yakıyoruz galiba arkadaşlar haklı acaba bi defa sürsek 1 dekardan 10 ton havuç alabilirmiyiz yoksa 5 ton mu alırızabi valla anlayamıyorum arkadaşlar cahilligimize kadar söylediler ya biz yanlış çiftçilik yapıyoruz yaada biz bu işleri bilmiyoruz yazıkmı deil niye dört defa sürdün üstüne bide copra cektin bide cizel cekmişin ne kaldıracanki ordan sen