ben de pek bilmiyorum ama bildiğim sadece şu:
Ticaret Borsasına üye oluyorsun. sonra alım satım yapmak için aidatını ödemek zorundasın.
başka bilmiyorum, bilen ayrıntılı anlatırsa öğreniriz hep beraber...
Peki kardes bunun satisi nasil oluyo nasil isliyo cks kayitli flanmi olunmasi lazim sormamdaki amac tuccarlarin cogu olu fiyat veriyo en azindan ticaret borsasinda degerinde satabilirinAlım yapabilmek için üye olmak zorunda olunabilir ama çiftçilerin satış yapması için üye olmak zorunluluğu yok
Peki kardes bunun satisi nasil oluyo nasil isliyo cks kayitli flanmi olunmasi lazim sormamdaki amac tuccarlarin cogu olu fiyat veriyo en azindan ticaret borsasinda degerinde satabilirin
Kasayı yanaştırıyorsunuz numune alınan yere.. Hortum 3-4 yerden sokup numune alıyor. Numune hemen yandaki laboratuvardan emililiyor.. Alınan numune labtaki hocalar tarafından inceleniyor makinelerden geçiyor proteini nem oranı sünesi falan inceleniyor bir rapor veriliyor. daha sonra o numune satış salonuna gidiyor. orada tüccarlar U şeklinde yerlerini alır gelen numuneler yürüyen platform üzerinden her tüccarın önünden geçer ve hepsi birer avuç alır önlerindeki masada incelerler. daha sonra açık arttırma usulü en çok parayı veren malı alır![]()
sadece buğday için mi geçerli bu iş mısır slajı gibi kolay bozulabilen şeyler nasıl oluyor.
Peki kardes bunun icin herhangi bi belge lazım mı yoksa direk sıraya giren geciyomuKasayı yanaştırıyorsunuz numune alınan yere.. Hortum 3-4 yerden sokup numune alıyor. Numune hemen yandaki laboratuvardan emililiyor.. Alınan numune labtaki hocalar tarafından inceleniyor makinelerden geçiyor proteini nem oranı sünesi falan inceleniyor bir rapor veriliyor. daha sonra o numune satış salonuna gidiyor. orada tüccarlar U şeklinde yerlerini alır gelen numuneler yürüyen platform üzerinden her tüccarın önünden geçer ve hepsi birer avuç alır önlerindeki masada incelerler. daha sonra açık arttırma usulü en çok parayı veren malı alır![]()
Peki kardes bunun icin herhangi bi belge lazım mı yoksa direk sıraya giren geciyomu