Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bizim yan köylerde hem 105 c hem 115 c var kullanıcıları memnun tek şikayetleri önünün hafifliği.
Maşallah kışın bende alacaktım babam burun kıvırmasa 115c alacaktık neymiş jd daha iyiymiş şimdi jd yi sattık tümosan aldık
Uzun araştırmalarım ve sizin önerilerinizi değerlendirerek case almakta karar kıldım.Var mı kullanan,sıkıntı yaşayan değerli çiftçi abilerim iyi akşamlar..
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet motoru kısa yapmışlar bilmiyorum neden öyle yani bildikleri vardır diye düşünüyorum servis öne ağırlık yaptırırsan daha iyi olur dedi fakat fazla kaldıracağımız yük yok tarım aletlerimiz çok büyük değil ileri doğru değiştirirsem ona göre ağırlık koyacağım ön tarafa.Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bizim yan köylerde hem 105 c hem 115 c var kullanıcıları memnun tek şikayetleri önünün hafifliği.
Ben açıkçası yeni model jd lerin %100 alman yapımı olduğuna inanmıyorum farklı ülkeler üretiyor o yüzden ilgilenmedim.tabiki iyidir kötü diyemeyiz ama o alman tankı ismini kullanmamız mümkün değil artık.yada Türkiye ye getirdikleri öyle diyelim. Deutz yeni modellerine de baktım onlarda güzeldi.Ama case hem daha uygun hemde daha güvenli geldi.Maşallah kışın bende alacaktım babam burun kıvırmasa 115c alacaktık neymiş jd daha iyiymiş şimdi jd yi sattık tümosan aldık
Ben çok istedim 105c tümosan almadan önce caseye gittik 95c için anlaşamadık köyden almışlardı babam çok büyük olmasın 95 lik bakalım demişti birde mekanik istiyordu bizde ondan tümosana döndük yoksa burda denemeler yapıldı casenin çok beğendi babam ama fiyatı pahalı geldi işteBen açıkçası yeni model jd lerin %100 alman yapımı olduğuna inanmıyorum farklı ülkeler üretiyor o yüzden ilgilenmedim.tabiki iyidir kötü diyemeyiz ama o alman tankı ismini kullanmamız mümkün değil artık.yada Türkiye ye getirdikleri öyle diyelim. Deutz yeni modellerine de baktım onlarda güzeldi.Ama case hem daha uygun hemde daha güvenli geldi.
Dediğin gibi günümüz şartlarına göre Avrupa traktör almak biraz zorluyor.sattığımız mahsullerin fiyatı belli ne yazıkki.Ama alıncada kullanıyoruz yani değiştirme işini pek yapmıyoruz.nh 95 i 15 sene koştuk.bunu da Allah kısmet ederse uzun süre koşmayı düşünüyoruz.Sadece tarımla uğraşan insan için geçim ve malzeme almak daha zor.Çok şükür hayvancılıkla birlikte olunca ödemesi daha kolay oluyor.2. Mahsul mısır da ekmeye başladım artık tarlaları boş tutmamamız gerekiyor sadece ayçiçek ve buğday ile olmaz bu iş.Kinoa işini de araştırıyorum ama satım konusu biraz düşündürüyor.Ben çok istedim 105c tümosan almadan önce caseye gittik 95c için anlaşamadık köyden almışlardı babam çok büyük olmasın 95 lik bakalım demişti birde mekanik istiyordu bizde ondan tümosana döndük yoksa burda denemeler yapıldı casenin çok beğendi babam ama fiyatı pahalı geldi işte
115 lt alıyor sınıfına göre biraz daha büyük olması gerekiyor sanırımhayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın fiyat başka markalara kıyasla cazip benimde casede en beğendiğim model farmall serleri yalnızca yakıt depoları ufak diye hatırlıyorum
Ah be abim bende hayvan yok 2. Mahsul ayçiçek ektim 30 dönüm dereden suyu kestiler ben ne yapacam şu an 10 dönümün biri ot sarmış onu geçtim 20 dönüm tam çiçekte çok güzel oDediğin gibi günümüz şartlarına göre Avrupa traktör almak biraz zorluyor.sattığımız mahsullerin fiyatı belli ne yazıkki.Ama alıncada kullanıyoruz yani değiştirme işini pek yapmıyoruz.nh 95 i 15 sene koştuk.bunu da Allah kısmet ederse uzun süre koşmayı düşünüyoruz.Sadece tarımla uğraşan insan için geçim ve malzeme almak daha zor.Çok şükür hayvancılıkla birlikte olunca ödemesi daha kolay oluyor.2. Mahsul mısır da ekmeye başladım artık tarlaları boş tutmamamız gerekiyor sadece ayçiçek ve buğday ile olmaz bu iş.Kinoa işini de araştırıyorum ama satım konusu biraz düşündürüyor.
Yağmurlar yetişir inşallah yer altından çıkarma şansınız yok mu? Ot sorunu da hangi tohumu ektiniz ben şuana kadar otla mücadelede en iyi granstar ı gördüm tabi kaçırdığı otlar oluyor pıtrak gibi ama fazla büyümüyorlar.intervix atma taraftarı değilim.seneye ekilen buğdaya zararını gördüm.özeklikle kumsal zayıf yerlerde.etkisi kalıcı oluyor.Ah be abim bende hayvan yok 2. Mahsul ayçiçek ektim 30 dönüm dereden suyu kestiler ben ne yapacam şu an 10 dönümün biri ot sarmış onu geçtim 20 dönüm tam çiçekte çok güzel o
Kayabeyli köyüLüleburgaz in neresindensiniz
Pionner 6264 o daYağmurlar yetişir inşallah yer altından çıkarma şansınız yok mu? Ot sorunu da hangi tohumu ektiniz ben şuana kadar otla mücadelede en iyi granstar ı gördüm tabi kaçırdığı otlar oluyor pıtrak gibi ama fazla büyümüyorlar.intervix atma taraftarı değilim.seneye ekilen buğdaya zararını gördüm.özeklikle kumsal zayıf yerlerde.etkisi kalıcı oluyor.
Aynen bende öyle düşünüyorum.Bu şekilde üretmelerinin sizce ne avantajı var?yakıt tasarrufu olabilir mi? Veya 4 lastiğin toprağa daha sağlam basması ve çekiş gücüne etkisi ? Kubota lar özellikle daha küçük ve düşük TonajlıHayirli olsun , 30-40 cm daha uzun olsa makina daha sallı olurdu. 100 bg uzeri traktörlere agir malzeme takılıyor , bunlarda sorun yasamamak icin one agir bir tampon ve agirlik ilavesi iyi olur gibi
Anladım teşekkür ederim.Çok güzel anlatmışsınız.Kullandığım aletler büyük değil zaten değiştirmeye kalkarsak çok masraflı olur elimizdekiyle idare edicez bir tek 4 lü 14 pulluk ileri doğru düşünüyorumFarmall C serisi Compakt,yani ismi de buradangeliyor. bilindiği gibi Compakt,ileri güç düzeyindeki bi modeli de orta veya küçük düzeyli işlerdede kullanabilmek adına üretilmiş bir traktör.Avrupa pazarında genelliklr çiftlik sektöründe hem tarım hemde hayvancılık adına kullanıldığı için kepçe montajınada yatkınlığı olması nedeniyle kasa olarak bu şekilde üretiliyor.ülkemizdede Compakt pazarına uygunluğu sebebiyle satışa sunulduğu süreden beri epey satılan bi model oldu.sunuluş şekli nedeniyle emsallerinden bu yuzden hafiftir.o yuzden kendi boyutundan buyuk malzemede güç olarak karşılasa bile tam randıman vermeyebilir.