Tekirdağ Hayrabolu Sanayisi Resimleri

Ynt: Tekirdağ Hayrabolu Sanayisi Resimleri

Bülent tarım da genelde herşeyin hazırı bulunuyor zaten.. :D Bilsel tarım benim köylümdür.. Güvenilir, sağlam işçilik yaparlar.. ayrıca ikinci el çok ürünler vardır elinde..
Kararınız ne oldu ne alacağınızı kararlaştırdınız mı?

Aykut Güler link=topic=61566.msg684371#msg684371 date=1357953029' Alıntı:
Bülent tarım da genelde herşeyin hazırı bulunuyor zaten.. :D Bilsel tarım benim köylümdür.. Güvenilir, sağlam işçilik yaparlar.. ayrıca ikinci el çok ürünler vardır elinde..
Kararınız ne oldu ne alacağınızı kararlaştırdınız mı?

Yorum için teşekkürler. Tercihimizi doğsan dan yana kullandık. 40 lı italyan ayak, kanatlar tam katlanır, çift pistonlu, kanatlarda kilitleme yerleri ve katlanınca pistonlara yük binmemesi için dayanma direkleri var. sipariş verdik şubat ayı ortası gibi teslim edilecek. fiyat 6800 lira.

GÜRKAN link=topic=61566.msg684390#msg684390 date=1357978607' Alıntı:
Yorum için teşekkürler. Tercihimizi doğsan dan yana kullandık. 40 lı italyan ayak, kanatlar tam katlanır, çift pistonlu, kanatlarda kilitleme yerleri ve katlanınca pistonlara yük binmemesi için dayanma direkleri var. sipariş verdik şubat ayı ortası gibi teslim edilecek. fiyat 6800 lira.
hayırlısı olsun gürkan abi keşke yüksek ayak alsaydın kullanım açısından ve işçiligi yönünden çok farklı yüksek ayaklar gögüsleme yapmıyo daha derin batıyo çok farklı ama hayırlısı olsun yinede bizde 35 ayak aldık yüksek ayak 6000 bin tl ye 4m alana işçilik yapıyo

samet baran link=topic=61566.msg684467#msg684467 date=1357993983' Alıntı:
hayırlısı olsun gürkan abi keşke yüksek ayak alsaydın kullanım açısından ve işçiligi yönünden çok farklı yüksek ayaklar gögüsleme yapmıyo daha derin batıyo çok farklı ama hayırlısı olsun yinede bizde 35 ayak aldık yüksek ayak 6000 bin tl ye 4m alana işçilik yapıyo

sağol Samet. siz de güle güle kullanın. Özgül yapıyordu sanırım bu yüksek ayakları değil mi? traktörü çok tutar onlar, ama güzel işiçilik yapar. dediğin gibi toplama hiç olmaz. tiller gibi batar. ama senin ts110 güzel sallar, 5445 e ağır gelir o 4 metrelik malzeme.

GÜRKAN link=topic=61566.msg684476#msg684476 date=1357994705' Alıntı:
sağol Samet. siz de güle güle kullanın. Özgül yapıyordu sanırım bu yüksek ayakları değil mi? traktörü çok tutar onlar, ama güzel işiçilik yapar. dediğin gibi toplama hiç olmaz. tiller gibi batar. ama senin ts100 güzel sallar, 5445 e ağır gelir o 4 metrelik malzeme.
ts 110a bizim traktör abi özgülden aldık biz karar sizin tabiki bi malzeme almak bi teşkilat kurmak güzel şeyler bunlar kazanmak önemli olan iki iş içinde kullanılabilir o yüzden yardımcı olabilmek için söyledim bizde bks nin 40 lı olanı var önce italyan degildi sonra kendimiz italyan ayak yaptık ama randıman vermedi şimdi bunda kanat ettik

Lüleburgazda Doruk Durmaz tarımada bakmanı tavsiye ederim abi keşke Hafta sonu Fuara gelsiydin hem ucuza hemde daha kaliteli alırdın :)

Mehmetknarca link=topic=61566.msg686000#msg686000 date=1358185546' Alıntı:
Lüleburgazda Doruk Durmaz tarımada bakmanı tavsiye ederim abi keşke Hafta sonu Fuara gelsiydin hem ucuza hemde daha kaliteli alırdın :)
Mehmet yay konusunda önceden Aysandı şimdi Doğsan en iyisi. hayrabolu sanayisi yüzde 90 BKS yaylarını kullanıyor. merdane bilyaları da çoğu çin malı. hepsini inceledim. ucuz olması önemli değil, dayanıklılık önemli.

GÜRKAN link=topic=61566.msg686025#msg686025 date=1358187600' Alıntı:
Mehmet yay konusunda önceden Aysandı şimdi Doğsan en iyisi. hayrabolu sanayisi yüzde 90 BKS yaylarını kullanıyor. merdane bilyaları da çoğu çin malı. hepsini inceledim. ucuz olması önemli değil, dayanıklılık önemli.
Her türlü marka vardı abi fuarda hem fuar malı kaliteli olur göz boyamak için :)

Güzel paylaşım, teşekkürler. Bizim işimize yarıyacak baya malzeme varda, çok uzaktayız.:) Aldığınız Aysan hayırlı olsun.

GÜRKAN link=topic=61566.msg686025#msg686025 date=1358187600' Alıntı:
Doğsan ' ın malzemelerini çok beğeniyorum bende , bizim bölgedede en çok tutulan doğsan.