TEKİRDAĞ ATA TARIM

Ynt: TEKİRDAĞ ATA TARIM

bu sene festivale kubota ve MF geldi Amasya ' ya mf ye standına girdim biraz motorları inceledim 240s bindim iç göstergeler berbattı 98 senesinden kalmış gibi hiç bir değişiklik yok, 268 MF yede baktım o da normal sayılır, yanılmıyorsam 5445 dyna 4 vardı içinede bindim süper ötesi bir traktör konfor müthiş klima var, kullanmı rahata benziyor hostes koltugu vardı, o canavarı birde tarlada görmek lazım.

Ynt: TEKİRDAĞ ATA TARIM

mf266g link=topic=32646.msg280455#msg280455 date=1276468092' Alıntı:
bu sene festivale kubota ve MF geldi Amasya'ya mf ye standına girdim biraz motorları inceledim 240s bindim iç göstergeler berbattı 98 senesinden kalmış gibi hiç bir değişiklik yok, 268 MF yede baktım o da normal sayılır, yanılmıyorsam 5445 dyna 4 vardı içinede bindim süper ötesi bir traktör konfor müthiş klima var, kullanmı rahata benziyor hostes koltugu vardı, o canavarı birde tarlada görmek lazım.
evet bizim arkadaşta var 5445 http://www.trakkulup.net/index.php/topic,32382.0.html ileri doğru tarlada filan videolarını çekip yükliycez siteye mf hesas teknolijisini 5400 serisinden sonra uygulaşım çok teknolojik rahat kullanım ve yüksek konfor..