TDD DELTA FİYATLAR VE TEKNİK ÖZELLİK

Ynt: TDD DELTA FİYATLAR VE TEKNİK ÖZELLİK

Koç güzel bir satış tekniği üretmiş iyide etmiş... Herkes lükse sahip olmak istemeyebilir. klima almaz,hidrolik ortakol almaz gibi....

körsaban link=topic=73613.msg860842#msg860842 date=1394285370' Alıntı:
bence güzel bi uygulama oldu ancak çelişik noktalar var şuan 75-56 4wd kabinli 79 binfiyattan satırlırken TD75D delta kabin 4wd 80 bin her şekilde yine üstündür tdd e ozaman kim alır 75-56 yı
-yine başka bi nokta td75s 4wd 73 binken td75d 4wd delta 73 bin delta yine üstün
-td80s 4wd 77 binken td90d delta 4wd 77 bin bence delta serisi 56 serisi ve tds serisini baltaladı.
-ayrıca td75d delta 4wd 73 bin liste fiyatı pazarlıkla 67-68 bine alınır güzel fiyatlar olmuş
tds tdd den tek farkı kabin olayı kabinsiz alcaklar için gene tds üstün kalır sanırım açıkcası deltanın resmını bile göremedim sadece bu konuda göruyorm ttnin fiyatı ne kadar bilmiyorm ama ttye vurur bence :)

Çagrı yüzde kaç pay alıyon :))Fiyatları yanlışmı görynz anlamadm arkadaş o fiyata o traktor alınırmı el insaf ...

koparanlı 80.4 servet link=topic=73613.msg861075#msg861075 date=1394304867' Alıntı:
Çagrı yüzde kaç pay alıyon :))Fiyatları yanlışmı görynz anlamadm arkadaş o fiyata o traktor alınırmı el insaf ...
pay almaya gerek yok bilader gayet basit.O liste fiyatları üzerinden çok indirim olur merak etme.Kim liste fiyatından traktör alıyo ki :)

Çağrı link=topic=73613.msg861078#msg861078 date=1394304977' Alıntı:
pay almaya gerek yok bilader gayet basit.O liste fiyatları üzerinden çok indirim olur merak etme.Kim liste fiyatından traktör alıyo ki :)

72bin liste fiyatlı traktörü 61 bine aldığıma göre bunlardada en az 7-8 bin indirim olur diye düşünüyorum :)

gelişim bianda farklı makine çıkarmakla olmaz zaten üzerine kona kona gider ford genesisin devamı suanki t8000 serisi aynı motoru değiştire değiştire yutturmuşlar denebilirmi t8000 için denemez t8000 serisi 1980 ford genesis jantı agırlıgı gövsesinin ufak tefek değişime gidilmiş halidir ancak iç yapı ve eletronik olatrak tamamen değiştirilmiş tdd seri side aynı şekilde tdd 66 serisi değildir hatta 2005 mdel bi tdd ile 2013 de aynı değildir

Bilader o her markada geçerli benim demek istedigim o fiyata nie çektiler adm gider tümosan alır rekabet edecigi traktor yok onu diyorum ben

NH ın fiyatları her zaman diğer yerli markalardan yüksekti. Bunu aşağı çekecek bir alternatif oluşturmaya çalışmışlar.
Özellik azaltarak , konfordan taviz verdirerek aynı bg gücündeki traktöre daha uygun fiyata sahip olma imkanı tanımışlar.
Şahsen kendi adıma yerli markalarda elektronik parçalar ve teferruatlar olup arıza riski olacağına , manuel sistemlerin olmasını tercih ederim.
Erkunt benzer işi kaç senedir yapıyordu , Tümosanda , Hattat ta yapıyordu , nh ise kısmen yapıyordu tds serisi , tt serisi gibi şimdi daha yüksek beygir gücündeki modellerdede yapmışlar , diğer rakiplerinin yaptığını yapmışlar.
Aynı beygir gücünü özellikle ve konfor azaltarak daha uygun fiyata sunma , ben şahsen doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
NH ' ın ve diğer markaların fiyatlarının yüksek olması ayrı bir tartışma konusu , bununla ilgili zaten yerli markaları hep eleştiriyorum , diğe rmesajlarıma bakabilirsiniz.
Ara işler için 75 veya 85 bg gücünde 4x4 , kabinli bir makina düşünebilirim ileriye doğru , bu nednele NH a sıcak bakıyorum Delta serisine.

Adamlara helal olsun diyorum hayranım bu newhlln din satış stratejilerine. Parası olana 6020 elite orta çiftçiye bluemaster 110 durumu daha düşük olana da delta 110.
Fendt ile claas da böyle ucuza traktör yapsaydı iyi olurdu :) ara işi için bi fendt alırdık

ahmtkskr link=topic=73613.msg860797#msg860797 date=1394278195' Alıntı:
adam işçiye kullandırıyorsa deltayı alır
bence güzel oldu
Dediklerinizde haklıda olabilirsiniz.Yalnız şöylede bir durum var.Bugün bir muhabbeti aktarayım bir abimizle konuştuğum.Abiye sordum traktör ne var sizde diye birkaç tane saydı hemen Tekirdağ ' ın büyük çiftçilerinden birinde çalışan abimiz.Traktörler içinde kabinli ama klimasız bir model varmış ama en güçlülerinden biri bu model.Sonra dediki kimse kullanmak istemiyor şoförlerden dedi.Bu yüzden patron değiştirip klimalı iyi bir traktör alacak dedi.Yani kısaca artık şoförlerde en iyisini kullanmak istiyor.Kabinli veriyorsun klimasıda yok mu bunun diyorlar.
Gelelim delta mevzusuna çeşit fazlalığı her zaman iyidir kanaatindeyim.Yeter ki düşük donanımlıları yüksek donanımlı fiyatına göre satmaya kalkıp milleti enayi yerine koymasınlar.

alper4u link=topic=73613.msg861122#msg861122 date=1394306635' Alıntı:
Dediklerinizde haklıda olabilirsiniz.Yalnız şöylede bir durum var.Bugün bir muhabbeti aktarayım bir abimizle konuştuğum.Abiye sordum traktör ne var sizde diye birkaç tane saydı hemen Tekirdağ ' ın büyük çiftçilerinden birinde çalışan abimiz.Traktörler içinde kabinli ama klimasız bir model varmış ama en güçlülerinden biri bu model.Sonra dediki kimse kullanmak istemiyor şoförlerden dedi.Bu yüzden patron değiştirip klimalı iyi bir traktör alacak dedi.Yani kısaca artık şoförlerde en iyisini kullanmak istiyor.Kabinli veriyorsun klimasıda yok mu bunun diyorlar.
Gelelim delta mevzusuna çeşit fazlalığı her zaman iyidir kanaatindeyim.Yeter ki düşük donanımlıları yüksek donanımlı fiyatına göre satmaya kalkıp milleti enayi yerine koymasınlar.
abi 1998 de 7066 aldık işçilerin eline verdik 5 senede dağıldı,
2004de sattık 3085 aldık ikisine gitmedi illalah çektik servisinden ve sorunlarından
2006 da satıp td 65 aldık 2009da maddi sorunlardan ve arkadan ses yapıyordu onuda sattık
En son gidip 285s aldık şimdi çok rahatız bi masrafı oldumu en fazla 1000 lira ver sıfır gibi oluyor her yeri :)
Yalnız bi parantez açayım bizim motorlara kimin bindiği belli değil 2 çoban var,kardeşim ve ben var,2 işçi var babam var bunların hepsi biniyor.Bi traktörü birden fazla şöfor kullandımı dayanmıyor arıza açıyor

ahmtkskr link=topic=73613.msg861142#msg861142 date=1394307635' Alıntı:
abi 1998 de 7066 aldık işçilerin eline verdik 5 senede dağıldı,
2004de sattık 3085 aldık ikisine gitmedi illalah çektik servisinden ve sorunlarından
2006 da satıp td 65 aldık 2009da maddi sorunlardan ve arkadan ses yapıyordu onuda sattık
En son gidip 285s aldık şimdi çok rahatız bi masrafı oldumu en fazla 1000 lira ver sıfır gibi oluyor her yeri :)
Yalnız bi parantez açayım bizim motorlara kimin bindiği belli değil 2 çoban var,kardeşim ve ben var,2 işçi var babam var bunların hepsi biniyor.Bi traktörü birden fazla şöfor kullandımı dayanmıyor arıza açıyor
Ahmet sizin traktörlerede neredeyse tüm köy biniyormuş :D oyüzden dayanmıyor demekki.bu arada 285s kaç model.

üçemli link=topic=73613.msg861171#msg861171 date=1394308689' Alıntı:
Ahmet sizin traktörlerede neredeyse tüm köy biniyormuş :D oyüzden dayanmıyor demekki.bu arada 285s kaç model.
Adaş traktör çiftlikte mecbur herkes biniyor elimiz kolumuz :)
97 model ama bu sene değistirmeyi dusunuyoruz bakalim

New holland bu fiyatlarla erkuntla rekabet edemez bence bu kadar para verip new hollandın donanımsız modelini alana kadar erkuntun e+ full donanımlı modellerinden birini alırım

ademin link=topic=73613.msg861120#msg861120 date=1394306578' Alıntı:
Adamlara helal olsun diyorum hayranım bu newhlln din satış stratejilerine. Parası olana 6020 elite orta çiftçiye bluemaster 110 durumu daha düşük olana da delta 110.
Fendt ile claas da böyle ucuza traktör yapsaydı iyi olurdu :) ara işi için bi fendt alırdık
Sen bu işi biliyon parası olan 6020 elite alır fendt alır j dere alır parası az olan tümosan alır delta alır erkunt alır herkes işine ne gelirse onu alır
Adamlar seçenek sunuyor tümosan geçtiğimiz yıllarda klasik seriden çok motor sattı ona opsiyonel çıkarmış olabilir