Ynt: TD85D ye intercoler taktırmak istiyorum !!!
güzel kardeşim bilmediğin birşeye yorum yapmak çok saçma senin yaptığın gibi turbo farklı felan diyorsun sen kaç kere td90d ve td85d nin turbosunu gördün soruyorum sana. pompa konusunda pompa değişik derken komple değiştirmediler pompanın biraz daha basınç güçünü artırdılar, pompa olayını sorun ediyorsun hiç sorun etme,emin olki td85 üzerindeki pompa td90dan çok daha güzel, turbodaki emiş olayı ise emiş gücünü ayarlamak ustanın elindedir. ve birde şu varki demişsinki TURBONUN EMDİĞİ HAVA BİRDE İNTERCOOL RADYATÖRÜNDEN GEÇEÇEK demişsin radyatör fanı dedin olayı yine bilmediğin yere konuşmuşsun İNTERCOOL PAKETİNDE BULUNANLARDAN HABERİN OLMADIĞI İÇİN, içerisinde hava filitresi yeni tip borular yeni tip aspirasyon hortumu yeni tip fanın kanat sayısı fazlalaştırılmıştır. motorda kesinlikle hararet olayı felan olmuyacaktır, enjektörler konusuna gelince pompanın basınç güçü artıldığı için enjektörlerin delikleri biraz daha kalın bana sorulursa gereksiz birşey olduğunu söyleyebilirim o pompanın farklılığı çünkü pompanın basınç güçünü artırmış ama pompanın pistonlara gönderdiği mazot fazla geldiği için traktör yakamıyor ve oda traktörden siyah duman olarak geri çıkıyor. diyecem şuki intercool olayını bu traktörlere taktırırken hiç düşünmene bile gerek yok, (NEW HOLLAND YETKİLİ SERVİSİ- YOZGAT)marmara591 link=topic=46732.msg445070#msg445070 date=1316297707' Alıntı:sevgili güzel kardeşim kardeşlerim , tecrübelerime dayanayarak ve yaşamış olarak yazıyorum bunları ; SİZ SİZ OLUN TRAKTÖR OLSUN ARABA OLSUN BİR ŞEYİN FABRİKA ÇIKIŞINI BOZMAYIN. intercooler olayına gelince senin traktörünün turbosu ile şimdi çıkan intercooler lu traktörlerin turbo emiş oranlı farklı ve pompaları neden turbonun emdiği hava birde intercooler radyodöründen geçecek öyle gidecek motora bunun için şu an kullanılan turbolar farklı ayrıyetten radyötör fanında yetersiz kalacak daha çok hava lazım petek 1 ken 2 yada 2 ken 3 olacak klima da varsa. vede enjektörleride farklı SAKIN AMA SAKIN traktörünüze sonradan intercooler taktırma orijinalini bozma iyi olsun derken başka sorunlarla karşılaşırsın hiç gerek yok.