TD85D Karışık Fotolar

Ynt: TD85D Karışık Fotolar

Süper fotolar abi eline sağlık.Bu ara muhabbetlerden uzağım ama artık yaza çıkarırız acısını,ağır abnin yolsuzlukları ortaya çıkınca bakalım ne yapacak ;D

ÇağRı link=topic=18679.msg165619#msg165619 date=1237289399' Alıntı:
Süper fotolar abi eline sağlık.Bu ara muhabbetlerden uzağım ama artık yaza çıkarırız acısını,ağır abnin yolsuzlukları ortaya çıkınca bakalım ne yapacak ;D
mal varlıgım ana sayfada mevcut ısteyen bakabılır ;D

Abi sulamayı sakarya nehrinden mi yapıyorsunuz güzel fotolar TD85D güzel makina bende kullanıyorum paylaşım için tşk.

Abi emeklerine saglık güzel fotolar İlk foto güzel çıkmış TD85 i dalların arasına sokmuşsun gölgede kalsın diyemi.?

ranger link=topic=18679.msg165652#msg165652 date=1237296493' Alıntı:
Abi sulamayı sakarya nehrinden mi yapıyorsunuz güzel fotolar TD85D güzel makina bende kullanıyorum paylaşım için tşk.

Yok Sakarya değil orası Ilıca Çayı...yorum için teşekkürler...

-*M@L!CL!_€MR€*- link=topic=18679.msg165830#msg165830 date=1237309379' Alıntı:
Abi emeklerine saglık güzel fotolar İlk foto güzel çıkmış TD85 i dalların arasına sokmuşsun gölgede kalsın diyemi.?

Emre o gün kazayağını ikileme için hazırlıyordum, eksik ve aşınmış ayakları tamamlıyordum, gölgede çalışmak için çektim, daha sonra arkasını o tarafa vermiştim... Ama geneldede evde olduğum zaman traktörlerden biri orada durur...Gölgesinden faydalanıyoruz :)

çok güzelköy manzarası memleket kokuyor her taraf eline sağlık güzel olmuş,ozan genelde ağırlıklı olarak ne ekiyosunuz

samsunbafra link=topic=18679.msg165869#msg165869 date=1237317141' Alıntı:
çok güzelköy manzarası memleket kokuyor her taraf eline sağlık güzel olmuş,ozan genelde ağırlıklı olarak ne ekiyosunuz

Kardeş sağol, ben köyde yaşamasamda orada gördüğün iki ev bize ait, birazda tarlamız var orada, biraz ağaçsız, hersene dikiyoruz, geliştirmeye çalışıyoruz, daha yeşil olsun diye ama biz sürekli kalmadığımız hald dikiyoruz, orada olanlar bunu yapmıyor...

Eskiden buğda, arpa, pancar, soğan, kavun ekerdik, şimdi tek kaldım bu işlerle uğraşan, e Ankaraya 120 km mesafe, biraz uzaktan ancak bu kadar oluyor, malesef sadece buğday...