td80d

arkadaşlar td75s mi td80d mi alıyım 80 ler tutuluyomu kulanan varsa bilgi verirseniz bide td80d diyemi sipariş vercez değişiği varmı

Ynt: td80d

Bizde uzun araştırmalar sonucu td 80d aldık tier 3 motorlu ,yakıtı çekişi gayet iyi tavsiye edrim ayrıca 80 ' likler epey tutuldu.Bir diğer konu ise motoru 4 silindirli diye 75 s modelini 80 ' liğe tercih etmeyin. 80 ' liğin motoru 3 silindir ama yüksek basıınçlı ve 321 Nm tork ve 83 hp güç üretmekte ve yakıtı daha ekonomik kataloglara bakarsanız 75 ' liğe göre epey tork ve beygir farkı var. Ayrıca td 80 d model olarak standart ama lastik seçiminde tubeless mı istiyorsuz yoksa tube-type yani iç lastikli mi istiyorsunuz onu bayiye söyleyin fiyat listesine bakarsanız tubeless lastik az pahalı. Alacağınız traktör şimdiden hayırlı olsun iyi günler dilerim.

slm arkadaşlar benim td80 var ama cok yakıyor ortalama 2 litre yakıyor dönüm de ama motor acılıyor diyorlar bir süre sonra şu anda 150 satte motor ne kadar yakması lazım normalde valla su gibi iciyor ya moralim bozuldu

yanılmıyorsam aralarında 8 bin tl fark var artısı 4 piston olması ben td80d aldım sanada tavsiye ederim yakıtı dönümde 1.4 lt gibi 4/12 alpler pullugu yok gibi çekiyor ama bu zamana kadar üretilen 3 silindir motorlarda 3-4 bin saat ten sonra çekişinde düşme oldugu söyleniyordu ama bunlarda da olurmu bilmiyorum