heeee ;D zuha-*-s öyle desene. yalnız bizim romork çok iyi ama çok uzun bu yüzden hem motoru çok sallıyo hemde tekerler çok arkada olduğu için öndeki yük ağır olursa geniş olduğu için sağ sol yapıyo biraz ama bişey omuyo. geçen sene bizim baraj yoluna mıcır çekiyoz köydeki bütün motorlarla. adam başı 10 litre verdiler 3 er romork çekçek herkez dediler tamm dedik gittik baraj yanına tam 24 tane motor vardı. diğerleri hepsi tekçeker 3.5 tonluk romork neyse ben geçtim sıraya bekliyom baktım tınazlar 3 kepçede doluyo paletli kepçenin kepçesiyle. ben yanaştırdım başladı dökmeğe 1-2-3-4-5-6- hala görmüyom bişey en sonunda 9 kepçe attı daha ortası öbek olup lastikler apışınca yeter dedik
3 romork yola taşıdım 4. romork uda sardırdık ewe götürcem ama elki 10 on vardır. yolda gidiyom kırmızı bayır var bildiğin yağlı balçık çamur burayı çıkarsa tamam dedim bi sardım orda çıktı tam seviniyodum az ileride düze çıkarken bi baktım motor gitmiyo meğer romorkun sağ teker göülmüş ;D babam diyo naptın bende asfalttamı gidiyoz diye bağrışıp duruyoz az geri yapayım dedim bu sefer kasaya kadar oturup yanladı. öteki sağlamda ama. kaldırdık damper i döktük yarıdan fazlasını gene çıkmıyo 55-56 geldi bayır yukarı yine çıkmadı sonra aşağı bağladık zor çıkardık. geniş lastiğin bitek zararı bu işte battımı çok zor çıkıyo
biraz uzun oldu galiba ama... ;D