pompa daha 18 saatteyken kendini gösterdi. bembeyaz duman atıyodu zaten 18 saate gelince egzostan cama sıçrıyodu mazot yağ gibi. kızdırma bujisi dediler bilmem ne dedeiler olmadı. açalım bakalım dediler. bizde niye açıyonuz boşunamı 0 motor aldık açtırcak osak 2. el alırdık dedik biz 0 ı boşunamı aldık dedik. motoru alıp fabrikaya götürcklerdi. ilk kez böyle bişey başlarına gelmiş. kabul etmedik madem öyle alın bunu yenisini getirin dik olmaz öyle dediler mtor kısmında sorun varsa motor kısmı sökülüp yeni motor fabrikadan getirilip takılır dediler. onuda kabul etmedik. 10 saate kadar tamamlayn dediler dewam ederse bakarız dediler zar zor 100 saat yaptık en sonunda bindim motora servise sanayiye doğru çıktım yola 8-10 km gittim bi baktım cama tenteye heryere atmaya başladı aradım babamı dedim böyle böyle nabarsalar yapsınlar bırak fgel dedi. servisi aradım bu motor oraya kadar gelirse iyi dedim.sonunda gittim nasıl dedi. görmüyon mu motorun halini dedim tamm dedi 15 gün kaldı orda. pompa yı yapmışlar bide turboyu değiştirmişler şimdi maşallahı var. çok uğraştık bu motorla. başımdan geçenleri yazsam sabah olur
ama geçti ya önemli değil. şimdi maşallahı var arabanın bile 3. vitesle çıktığı rampayı çoğu yerinde seri 3 ile o romork 5 ton kırpık yüklü iken çıkıyo.
bize yeter. inşallah ileri doğru işboranın yerinede bitane de kümesin içinden sıyırmak için filan td65b almayı istiyoz kısmetse. ilerde inşallah. bidaha ikisi yeter bize. daha yeni mi gördün ;D
eyvallah adaş anlş-*s )))