Öyle olduğu daha iyi olur bence söküp takması kolar olurKolay gelsin faydalı bir çalışma ve paylaşım olmuş. Bizim traktördeki çıkışlar mavi ve yeşil bi tarafta diğer ikiside öteki tarafta bunların çıkışları aynı tarafa alınabilirmi?
Öyle olduğu daha iyi olur bence söküp takması kolar olurKolay gelsin faydalı bir çalışma ve paylaşım olmuş. Bizim traktördeki çıkışlar mavi ve yeşil bi tarafta diğer ikiside öteki tarafta bunların çıkışları aynı tarafa alınabilirmi?
Valla bi şanzıman kaldı orayı da sökecem 3. Vites sekromec öldü onun dışında gerçekten hidrolikten motora kuyruk milimden kabine farindan klimasina damperine cerinden koltuğuna kadar heryerini söktüm baktımYusuf abi sokmedigin nere kaldi bu ulu soruyu soruyum
Sağolun mars motorumdan memnunum onu sökmedim hiç hakkını yemeyelim ama şarj dinamosu 1 kere yandı 1 kere bilya bozdu motor dediğim motor bloğunu söktük bi ara balans ve dişliler gezmeye çıkmıştı onları soktuk geri içeriMarş motoru debriyaj balatasından toz çekip huysuzluk yapıyor, sökülüp temizlenip yağlanması gerekir, böyle zamanlarda iyi olur.Ayrıca marş motorunun alt kısma çivi başı büyüklüğünde delik açıp havalanması sağlanabilir.Kolay gelsin, efendim.