TD75B'DE 'PTO' SORUNU???

Ynt: TD75B'DE 'PTO' SORUNU???

dogannnn link=topic=70563.msg848813#msg848813 date=1392669906' Alıntı:
jrkeag3 link=topic=70563.msg848121#msg848121 date=1392579233' Alıntı:
debrıyaja tam bas
seni rencide etmek için söylemiyorum ama yaşından fazla traktör kullanmışlığım var
kullansan ne olur debrıyaja basmassan gecmez tabi

dogannnn link=topic=70563.msg848822#msg848822 date=1392670372' Alıntı:
ey ahali bu arkadaş debriyaja basmadan shuttle geçmez diyor doğrumu zuha-*-s
gecırmeye calıs sen devam et Şatıl deıl o levye ogren ole gel şatıl debrıyajsız ılerı gerı demek

jrkeag3 link=topic=70563.msg848829#msg848829 date=1392670490' Alıntı:
gecırmeye calıs sen devam et Şatıl deıl o levye ogren ole gel şatıl debrıyajsız ılerı gerı demek
kardeş takılıyorum alınma. bundan sonra debriyajada basacam söz. o dediklerinin hepsinide biliyorum. zaten debriyaja basmasam diğer viteslerde de sorun olur geçmez. acaba kronik bi durum mu diye aklıma takıldı. değilmiş arkadaş çok iyi izah etti alışıyor dedi. makinacılıkta malzemelerin alışması yorulması vb kavramlar vardır

Ynt: TD75B Ve Bitmeyen Dertleri(Bağcıkcı)...

Selamlar Arkadaşlar Foruma Uğramayalı Oluyor Epey Zaman İş-Güç Kusura Bakmayın Hatırlarsanız Geçenlerde '10 Liralık Halat Bağcığı bahçede Alt Etti' İsmiyle Bir Konu Açmıştım Görmemiş Olanlar İçin bknz. http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-190/10-liralik-halat-bagcigi-bahcede-alt-etti!!!/msg900203/#msg900203

Konuda Başımdan Geçenleri ve Sorunun Neden Ortaya Çıktığını Anlatmıştım Fakat Aynı Sorun 2 Gün Önce Tekrar Başıma Geldi Akabinde Servis Gelip Halatı Değiştirdi Fakat Bu Sefer 'PTO Frenleme Tertibatı' İşlevini Yerine Getirmez Oldu Yani Traktörü Aldığımda Açtığım Bu Konuya Geri Dönmüş Oldum Bu Sorun Ortaya Çıkınca Israrım Üzerine Servis Bölge Sorumlusu Arandı Ve Traktör Apar Topar Tarladan Servise Çekildi Çalıştırduılar Stop Ettiler Baktılar İncelediler Bi Kaç Servis Ve Bayii Arandı Ben Serviste beklemekten iyice Sıkılmış Ve Bunalmış Olarak Ne Olduğunu Sordum Servis Elemanı Yetkilinin gelip Anlatacağını Söyledi Biraz bekledim ve Servis Yetkilisi Geldi Açıklama Aynen Şu Şekilde ;
'Ekim 2013 Ve Sonrası Üretim Olan 'Servo PTO' Özellikli Tüm TDB ' lerin PTO Frenleme Tertibatları Arızalı Bununla İlgili Düzeltmeler ve Onarım Kitleri 30 Hazirandan İtibaren Servislerde Olacak'

Böyle Bir Durumla Karşı Karşıya Kaldım Arkadaşlar Anladığım Kadarıyla Traktörü Ayırıp Onarım Yapacaklar Bende Bunun Olmasını İstemiyorum Bayiye Eğer Traktör Yarılacaksa Kabul Etmediğimi Değişim Yapmasını Söyledim Yanaşmadı Bununla İlgili Ne Yapılabilir??

Bölgedeki TDB Sahipleriyle Görüştüm Toplam 5 Traktör Sahibinin 3 ' ü Bu Durumdan Muzdarip...

Kubilay geçmiş olsun, new hollandın arızaları kabak tadı veriyor artık. Ufak tefek sorunlar belki ama can sıkıcı. Şu anda benimde bahçe traktörüne ihtiyacım var ve ne alacağımı bilemiyorum. New hollandı gördük üzerindeki bazı malzemeler çok kalitesiz kullanılmış, yakın zamanda asla new holland almam. erkunt desen o da bundan farklı değil. Same vs lerde servis sorunu olacaktır illaki. Temiz bir mf3070 bulursam alacağım. Pek yanaşmak istemiyorum ama bahçe serisi NH 5020-5030 gibi seçeneklerde aklımda.
Eğer senin durumunda ben olsam ne gerekiyorsa servis tarafından yapılsın derdim, tabii garanti kapsamında yapacaklarsa. Baktın randıman tutmadı, üçüne beşine bakmadan bi tekme koy kıçına o traktörün defolsun gitsin. Bulursan temin phantom 3060-3070 ya da 260 gold al rahat rahat kullan derim.

ydincbayram link=topic=70563.msg902958#msg902958 date=1404074959' Alıntı:
Kubilay geçmiş olsun, new hollandın arızaları kabak tadı veriyor artık. Ufak tefek sorunlar belki ama can sıkıcı. Şu anda benimde bahçe traktörüne ihtiyacım var ve ne alacağımı bilemiyorum. New hollandı gördük üzerindeki bazı malzemeler çok kalitesiz kullanılmış, yakın zamanda asla new holland almam. erkunt desen o da bundan farklı değil. Same vs lerde servis sorunu olacaktır illaki. Temiz bir mf3070 bulursam alacağım. Pek yanaşmak istemiyorum ama bahçe serisi NH 5020-5030 gibi seçeneklerde aklımda.
Eğer senin durumunda ben olsam ne gerekiyorsa servis tarafından yapılsın derdim, tabii garanti kapsamında yapacaklarsa. Baktın randıman tutmadı, üçüne beşine bakmadan bi tekme koy kıçına o traktörün defolsun gitsin. Bulursan temin phantom 3060-3070 ya da 260 gold al rahat rahat kullan derim.

saolasın yakup abi ben traktörün arızasından kolay kolay şikayet etmem kul yapısı olacaktır illaki der geçerim ama bu iş harbiden kabak tadı verdi gereken herşey ve tüm değişimler garanti kapsamında yapılacak fakat ben 60-70 bin lira verdiğim traktörün sökülüp takılmasını istemiyorum ve zannımca bu benim en doğal hakkım kredi ile almış olmasam şimdiye çoktan satmıştım ama 'rehin' var satamıyorum benimle beraber neredeyse pert durumda 240 alanlar oldu benim 3 katım çalışıyolar daha tık yok biz üstüne titrediğimizden midir nedir herşey buluyor bizi bahçeye ilaca girecem pto arızalı durmuyor diye giremiyorum böyle bişey yok o derece bayinin sesi çıkmıyor 1-2 gündür değiştir deyince sesi soluğu kesti ay sonu geldi kit 2-3 güne gelir o zaman sağlam bi kavga edecek gibiyim NH ile

3060ların temizleri bulunsa hiç durmam borç harç alırımda temizleri kalmadı artık piyasada ama ölüsü bile bizimkileri cebinden çıkartır..

kepirli_ercan link=topic=70563.msg902960#msg902960 date=1404075083' Alıntı:
Geçmiş olsun Kubilay nerelerdesin sana nh gazisinde şurdan lazım olan 2 tane götür didik yaa :D

saolasın abi yok artık NH almam bundan gayrı :D

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt