Td65d de nasıl birşeyler yapıp Td80 ne dönüşüyor bunu kim ve nasıl yapıyor cevaplarsanız sevinirim
Bak kardes ben elektronık mühendisim tork sadece silindire bağlı bişi değil mühendislik hesaplamaları var TO cinsinden bende sna diorum ki neden td 75 4 lüyü cekıor da td 80 yamuluyor siteden bide buna bak varmı izahı [emoji23]
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çapsız çapsız konuşma bilader tork hesabı elektromagnetic hesaplamadır kendin gidip gelmiş olabilirsin boş boş sınıf öğretmenliğiyiylemi kıyaslıyorsun sen flüt çaldın biz güneş enerjisiyle çalışan araba yaptık
Sizin söylediğinize göre td75 in torku td80 den fazla. ancak öyle değil nh nin sitesine girin bir bakın.
Tamam benle muhatap olma diorum kendini öyle avut otur
Ben servisine sordum geçen td80 cok satmıyoruz pek getirmiyoruz dedi hangisi güçlü dedim td75 dedi td80 güçlü diyenlere gül geç dedi adamGenelde cevabı olmayan , olamayacak insanların oto savunma cümleleridir. Bu da çap ile alakalıdır. Motor hacmi ya da çapı değil, insanın kendini ifade edebilme çapı ve becerisi;yeryüzünde kapladığı kütle de değil bu, yeryüzünü işgal ile doğru ya da ters orantılı da değildir bu, beyinle alakalıdır.