Td75 cok yakıyor

Esasen benim görüşüm fazla yakmıyor traktör
Sıkıntı şanzımanın uyumsuzluğu düşük viteste iş yapması bizim burda hep 2/2 ile tarla sürebiliyorlar o viteste yavaş geliyor 2/3 de çok hızlı motor yemiyor

Kaçlı pulluk takıyorlar o 75liklere pulluk uyumsuz olmalı çünkü takviye 3ün hızlı gelip motorun yememesi olağandışı bir durum gibi

Nasıl doğru yapacagız ki

İlk 100 saatte motor 1 düşük vitesle pulluk , diskaro gibi işlerde 2000 devir gibi yumuşak gaz verilerek çalışılır.Çok düşük devirde motor yük altında zorlanmaz.1200 devirin altına pek düşülmez.Sıra girişlerinde 1500 devir gibi kalkılır.Motor yağına çapak karıştığı için 1200-2000 devir arası kullanılır ve 100 saatte yağ değiştirilir.Yüksek devir verilirse çapaklar piston iç yüzeyinde yanlış aşınmalara sebep olur.
Normal işlerde yolda 1500 devir tercih edilse iyi olur.
İyi çalışmalar.

İlk 100 saatte motor 1 düşük vitesle pulluk , diskaro gibi işlerde 2000 devir gibi yumuşak gaz verilerek çalışılır.Çok düşük devirde motor yük altında zorlanmaz.1200 devirin altına pek düşülmez.Sıra girişlerinde 1500 devir gibi kalkılır.Motor yağına çapak karıştığı için 1200-2000 devir arası kullanılır ve 100 saatte yağ değiştirilir.Yüksek devir verilirse çapaklar piston iç yüzeyinde yanlış aşınmalara sebep olur.
Normal işlerde yolda 1500 devir tercih edilse iyi olur.
İyi çalışmalar.

Sağolun[emoji5][emoji5][emoji5]

Jant büyüklüğü çekişi etkiler.Küçük lastik motor tepkilerini yükseltir.Ama fazlada abartmamak lazım çamur arazide motor yere oturursa sıkıntı olur.Motor son hızı azalır.

Benim td 75 2015 model bluemaster 4x4 yakıtı çok deil gayet memnunum pulluk 4 lü 11 no nadasta 3.5 litre kultuvatorde 11 li 1.2 litre yakıyor dönüm 2500 m2 yakitim PETROL OFISI PRODIZEL