Td65d ses titreme

Selamun aleyküm 2015 td65d traktorum var motor yokus cikarken acayip bi ses cikariyo dislilerdenmi bilmiyorum arkadan geliyor ses afedersiniz kıçını parçalıyor gibi ve titreme yapiyor nedir bunun sorunu

Daha öncede acmıştın galiba konuyu devirsiz yada zorlamalarda her traktor yapar uygun vites be devirde o ses olmaz eğer ses düzdede devam ediyorsa başka sıkintı var demekki

::
Screenshot_20200324-215725.jpg

Aleyküm selam,
Çift çeker şaftının segmanı yerinden çıkıp mil boşluk yapmış olabilir, koruma muhafazasını açıp segmanları kontrol ediniz.

15 20 gaz arası yapar bayır çıkarken 3 4 bin saatlerde başlar ses her tdde vardır nerdeyse sebebini bilmiyorum tek çeker çift çeker hepsinde yapıyor. Sebebi basit bisey ama para kazandırmayan bisey galiba servisler sesi duymamazliktan geliyo bisey olmaz diyo falan

Bu başlık kısa bi süre önce yine açılmıştı sen mi açtın baskasimi bilmiyorum ama ben son noktayı koymuştum [emoji16]
Eğim farketmeksizin hafif rampa veya çok rampalı yokuş çıkarken en fazla 4. Vites olmak kaydıyla 3ve 4. Viteste 15 ila 21 gaz aralığında arka taraftan abartılı bir harıltı ses geliyor .
Saat fark etmiyor benimki 3000 saatte 500 saattede yapıyordu yine yapıyor ,
Bu ses arıza sebebi değil büyük ihtimal motorun yapısından kaynaklanıyor