Peki bi islem yapilirmi duzeltebilirmiyiz zarar verirmiTraktor rampa cikarken hafif bayılıyor alttaki saft titreme yapıyor uygun deviri yakalayınca normale dönüyor
Peki bi islem yapilirmi duzeltebilirmiyiz zarar verirmi
Alttaki firezeli dişliler var onlarin kenarlarinda sekman var oralarda boşluk oluyor zamanla orlara pul koyup hic boşluk olmayacak sekilde sekmanı yerine tak köyde degilim köyde olsaydım resim atardımTitreşimi nasil alırız
Ne zaman atabilirsin resimmyada baska yerden goruselimAlttaki firezeli dişliler var onlarin kenarlarinda sekman var oralarda boşluk oluyor zamanla orlara pul koyup hic boşluk olmayacak sekilde sekmanı yerine tak köyde degilim köyde olsaydım resim atardım
Büyük viteste 3,4Yuktede geliyormu ses mesela çift sürerken
Hayır saat fark etmiyor 3 binde benim motor kaç senedir de var düşük saattede yapıyordu , ben yapısından diyorumO ses arka diferansiyelden gelir zamanla aşınan diferansiyel boşluk yapıyor açıp bakılması gerekiyor. Ama arıza vermesi baya uzun sürüyor. 4 5bin saatlerde başlıyor o ses td 65 75 90larda daha çok oluyo
Hocam o ses levyeyi değilde vitesi boşa alınca yapar , sakın öyle yapma sürekli boşa alacaksan levyeden al sakın vitesten almaBenim traktordede var ayni sknti. Singirti gibi bi ses levye ileri konumda vites bosta birakincada yapiyor o sesi levyeyi bosa alinca kesiliyor.