TD100D NADASTA

Ynt: TD100D NADASTA

dogannnn link=topic=74332.msg873866#msg873866 date=1396290568' Alıntı:
arkadaşlar bu otomatik veya yarı otomatik pulluk nedir? diğer pulluklardan farkı ne
Pulluklar bilekli͵yarı otomatik͵ tam otomatik olarak üretilir.Yarı otomatikte pulluk taşa veya köke geldiği zaman kulak atar ve pulluğa zarar gelmesini önler ama traktörle pulluğu kaldırmadan geri gelip kulağı oturtmak gerekiyor.Tam otomatikte ise bunu yapmaya gerek kalmadan pulluk kendisi traktör seyir halindeyken yerine oturuyor ve hiç geri ileri yapmaya gerek kalmıyor.

aslan26 link=topic=74332.msg873904#msg873904 date=1396293708' Alıntı:
Pulluklar bilekli͵yarı otomatik͵ tam otomatik olarak üretilir.Yarı otomatikte pulluk taşa veya köke geldiği zaman kulak atar ve pulluğa zarar gelmesini önler ama traktörle pulluğu kaldırmadan geri gelip kulağı oturtmak gerekiyor.Tam otomatikte ise bunu yapmaya gerek kalmadan pulluk kendisi traktör seyir halindeyken yerine oturuyor ve hiç geri ileri yapmaya gerek kalmıyor.
anladım yaylı kültivatör mantığı. teşekkür ederim

Abilerım arkadaslarım fotolarımı degerli bulup yorumladıgıniz için tesekkurler. Telefondan girdigim için tek yanıtlayamıyor teşekkür edemıyorum. Şöyle cevap vereyim pulluk tam otomatik esdeniz marka 13 inç ayarında fakat çok aşiri şekilde traktörü yoruyor.
Mert sende esener pullugun hangısı var mafsallı mi buyuk tabaklı mı bu günlerde seçim yapmaya çalışıyoruz.

hüseyinaslan link=topic=74332.msg874027#msg874027 date=1396346622' Alıntı:
Abilerım arkadaslarım fotolarımı degerli bulup yorumladıgıniz için tesekkurler. Telefondan girdigim için tek yanıtlayamıyor teşekkür edemıyorum. Şöyle cevap vereyim pulluk tam otomatik esdeniz marka 13 inç ayarında fakat çok aşiri şekilde traktörü yoruyor.
Mert sende esener pullugun hangısı var mafsallı mi buyuk tabaklı mı bu günlerde seçim yapmaya çalışıyoruz.
Tam otomatik mafsallı ünlü al.Traktör çok güzel çekiyor.Eğer arazi engebeliyse inç ayarı pistonlu alıp bayır çıkarken kapatıp bayır aşağı inerken açtınmı daha güzel olur.

ERKİLET HASAN link=topic=74332.msg874035#msg874035 date=1396350657' Alıntı:
8085 tumosan var esener marka tam otomatik mafsallı pulluk var 4lü 15 inç ayarında
çok memunum kumsal yerde tümo 1.4 lt yakıyo
sert yerde daha denemedik ikiside yeni
eyv hasan ıkiside hayırlı olsun. Peki topraga girdiginde tabak topragı ayırıyor mu ustunden yoksa kalıyor mu toprak. Unlu alacaktim toprak kalıyor dıye vaz geçtik.

aslan26 link=topic=74332.msg874036#msg874036 date=1396351105' Alıntı:
Tam otomatik mafsallı ünlü al.Traktör çok güzel çekiyor.Eğer arazi engebeliyse inç ayarı pistonlu alıp bayır çıkarken kapatıp bayır aşağı inerken açtınmı daha güzel olur.
saolasın. Geçen esenerin fabrıka danısmanlari ile konuştum unlu pulluk ile ayni fakat tabaklarda açi ve kayganlık saglaması için ayri bir alaşım kullanmışlar. Dıyolar kı unlu ile aynı tarlada biz daha ıyıyız varsa denerız dıyerek urunlerini ovduler. Bende kararsız kaldım.

tabak derken aynalardan bahsediyorsun herhalde
boyalı olduğu için ilk başlarda biraz tutu ama daha yeni boyaları bitti
birde sert toprakta hiç yer sürmedim tutarsa orada tutabilir
ama ünlü diye bende çok düşündüm
satan arkadaşta garanti verdi şu ana kadar menunum traktör hariç