Bizim koyde 110 lukta var aynı model biz 5 13 alpler takiyoruz oda 5 13 ünlü çok hantal makina atik değil kalibinin motoru degil
Sizin traktör neydi?Bizim koyde 110 lukta var aynı model biz 5 13 alpler takiyoruz oda 5 13 ünlü çok hantal makina atik değil kalibinin motoru degil
Td 100 yazmayı unutmusumSizin traktör neydi?
Merhaba sizin traktörü kaça tutuyor lar
Merhaba, ben 25 sanıyordum ama 35 e tutmuş sanırım. Bu arada traktör henüz gelmedi. 100 lük sipariş vermişler amma velakin babam halen eğer fiyat farkı almazsa 110 luk alacağım deyip duruyor
Daha 1 hafta once aldim bu yil nisanda amcam almisti aynini super makinalar 110 tavsiye etmiyo kimse
Teker seçimi ne yaptınız?Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun inşallah. Zaten sipariş 100 lük ama son karar ne olacak bekliyoruz.
Kleber mi Michelin miBen bunu pamuk arasi islerinde kullanacagim icin ince radial lastik tercih ettim michelin marka
Kleber mi Michelin mi
Aynen benimkide önler kleber arka Michelin ben çok memnun kaldım lastikten inşallah sizde memnun kalırsınız sıkıntısı starmax A göre biraz daha çok hopluyor ince olduğu için galiba ama olsunKleberi Zaten michelin uretiyo hatta motorun önleri kleber arkalar micelin
Önüne yapılan ağırlık hoplamayı azaltacak mı ben kabine takoz attırdım hoplamayı kessin diye baya faydası olduHoplama isini cözecegime inaniyorum tampon siparisi verdim plazma kesim kaynaksiz agir kalin malzemeden
Garaj müsait olsa benimde aklımda ama ben traktöre ek ağırlık taktım onun yerineBen hem ondan hemde diyer motorlarimdada var tampon o yuzden bizim burda olmazsa olmazdir tampon
Garaj müsait olsa benimde aklımda ama ben traktöre ek ağırlık taktım onun yerine
Resim varmı abi bide maliyet ne kadar?Tampon derken cok kaba bsey deyil benimkiler kibar yer kaplamiyo kaba gorunmuyo fazla
Daha 1 hafta once aldim bu yil nisanda amcam almisti aynini super makinalar 110 tavsiye etmiyo kimse
Sankilim bizim ali abide vardı bu motor yoksa benmi karıştırıyorum Aydın'dan olması Lazım