td 90 fren sıkıntısı

merhaba arkadaşlar td 90 nın frenleri bağlı iken hiç tutmuyor neredeyse fren yok gibi fakat tekerlerin fren kilidini çözüp ayrı ayrı frene bastığım zaman asfaltta dahi olsa tekerler kilitleniyor yani hiç kaçırmıyor. bu problem neyden kaynaklanıyor yardımcı olabilirmisiniz?

[SUP][/SUP]Tutmayan lastiğin frenini biraz gerin eğer sorun devam ederse fren merkezlerinin ikisinide değişin...biri yeni biri eski sıkıntı çıkarır

ayar civatalarından olsa fren kilidini çözdüğüm zaman tek tek bastığımda tutmaz diye düşünüyorum. tek teker frenlerinde ikiside %100 tutuyor ancak bağladığım zaman %10 bile tutmuyor. söylediğiniz gibi fren merkezine baktırmak gerekiyor o zaman yani servis yolu göründü

Pedal zıvanası açıkken pedalı daha fazla aşağı basıyorsun ondan tutuyor frenler...o civatalar pedallar aynı hizada tutsun diye ayarlanıyor önce ayarlama yontemini deneyin olmadı merkezleri değiştirin

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın nafile bence.2015 sıfır Td65d aldım 240 saat olmadan aynı sorunu yasadim servis söktü baktı balataları bitmiş. Aradım müşteri hizmetleri ni kimse ilgilenmiyo bile.simdi 660saatte yine bitti ve yine ilgilenmiyolar

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Satış sonrası 1 kez ararlar puanlama yaparlar okadar 3 nokta aski kolları bile yanlış monta edilmiş krank kecesi kaçırdı ileri geri şetıl bozuldu değişti frenleri döktü değişti bu ayrıca 1000 TL cunki neymiş kullanıcı kaynakliymis 2 adet var bende ve 20 yıllık traktorcuyum el freni çekip kullansan bile 250 saatte bitiremessin

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın nafile bence.2015 sıfır Td65d aldım 240 saat olmadan aynı sorunu yasadim servis söktü baktı balataları bitmiş. Aradım müşteri hizmetleri ni kimse ilgilenmiyo bile.simdi 660saatte yine bitti ve yine ilgilenmiyolar

240 saatte freni nasil bitirdin anlamadım 2014 65 lik var 450 saatte hicbir sıkıntı yok

yok abi yaptırmadım henüz öyle kullanıyoruz, müsait zamanda baktıracağım, söylediğiniz vidalara baktım vidalarda gevşeme yok fakat frene bastığımızda küçük bir piston var fren sistemine bağlı, sanırım o piston sıkıntılı yeteri kadar iteleme yapmıyor gibi geliyor bana

td90 çift çeker mi? eğer öyleyse frenler kitliyken bastığında çift çekere geçip öyle frenlemesi lazım sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. Servise göster ihmal etme fren önemlidir. Bende de fren müşürü sıkıntısı var motor suya alerjili, temizlemek için yıkamada veya yağmurlu havada oto çift çekere geçiyor ama alıştım adamlar kompresör koymuşlar hava tutup kurutuyorum tekrar ıslanıncaya kadar idare ediyor. Malum yolda çift çekerle gitmemek lastik sağlığı açısından önemli.