Ynt: TD 80 D DT YAKITI VE ÇEKİŞİ NASIL
mali87 link=topic=39404.msg411267#msg411267 date=1306964946' Alıntı:
öyle
Abdullahh link=topic=39404.msg411270#msg411270 date=1306965157' Alıntı:
olurmu öyle şey bilmiyorum ama degiştirmeleri lazım tonla para veriyoruz 0 motur bozuk çıkıyor kesin degiştirmeleri lazım bugün bi telefon aldınmı bozuldumu onu bile degiştiriyorlar .
egzoz daki çivataların gevşemesi moturun baya zorlandıgından olabilir buda motur arızasını gösterir
bende aynen öyle dedim. bigün pidecide pide yerken pat telefon çaldı açtım türktraktörden hatice diye birisi 2 gün öncede hem bayii şikayet ettiydim hemde arızayı yeniden dile getirdiydim
sonra aradı işte bende hepsini saydırdım. dedim biz onca para veriyoz bide üstüne arkasında durmuyonuz. bugün en basidinden bi örnek verecek olursak diyelim ki yeni bi telefon aldınız bir sorunu oldu aldığınız yere geri götürdünüz. sonra size deseler telefonunuz arızalı açıp tamir edip yapalım siz sorsanız arızası ne diye bide sorunu bilmediklerini söyleseler siz yenisinimi isterdiniz yoksa açın kardeşim önemli değil mi derdiniz bi telefon için. en basidinden bugün içi açılmış bi telefonu satmaya kalksanız piyasadaki değerinde imkanı yok satamazsınız. o yüzden açtırmak istemiyorum alın bunu geri ya parayı geri verin yada yenisin getirin dediydim bende