td 80 2012 model 2 saat oldu geleli yarın fotoları atıcam

Ynt: td 80 2012 model 2 saat oldu geleli yarın fotoları atıcam

td90d yi powershutle yok 72 e almıştım bir ay gibi bir süre oluyor.benimkide ön sol jant göbeğinden hafif yağ damlatıyordu.Serviste hemen hallettiler. Şimdi saat gibi oldu.Birçok arkadaşımın dediği gibi New Holland kontrolleri es geçiyor sanırım.Ben Sökeliyim.Burada benimle birlikte sipariş geçenler hala traktörlerini bekliyorlar.Sadece 7030 geldi ancak onu teslim edebildiler.

Bu arada hayırlı olsun Td80 arkadaşım.Keşke fiyat konusunda biraz daha ısrarcı olsaymışsın.Ama hayırlı olsun.Kaza bela vermesin allahım.

Kontrolleri es geçmemesi için yapılacak iş belli servise değil müşteri hizmetlerine başvuracaksın.Kalitesiz keçe kullanıyorlar ondan.. Nasıl olsa çiftci arkasını aramıyor bulduğuna şükrediyor

off ya cahillik işte ya taktılar shutteli değil miş bugün açtım telefon yumdum gözümü ama pahalı falan sözden waz geçmek yakışmaz

Hayırlı olsunda dün shuttle var yazdıydın gece alıptamı götürmüşler shuttleyi

yok sözden dönmek yok hesaba bügün yatırdım parayı ama çok oldu söylüyo arkadaşlar

masseysuper90 link=topic=50610.msg507448#msg507448 date=1326102072' Alıntı:
Kontrolleri es geçmemesi için yapılacak iş belli servise değil müşteri hizmetlerine başvuracaksın.Kalitesiz keçe kullanıyorlar ondan.. Nasıl olsa çiftci arkasını aramıyor bulduğuna şükrediyor

Müşteri hizmetlerine bende bildirdim.Ancak netice aynı;bayi aracılığıyla servise sorununuzu iletin.Servis tarafından çözümlenemezse biz devreye gireriz diyorlar.Ben daha önceki traktörümde yaşadığım sorunlardada müşteri hizmetlerinden pek sonuç alamadım.Tek yaptıkları servise yönlendirmek.

Neyseki serviste halledebildik bugüne kadar.

taha turgut link=topic=50610.msg507673#msg507673 date=1326125760' Alıntı:
yok sözden dönmek yok hesaba bügün yatırdım parayı ama çok oldu söylüyo arkadaşlar

Valla kardeşim ben olsam herşeyden dönerdim.Para kolay kazanılmıyor neticede.

Olan olmuş. Sen olacak işe bak,moralini bozma,her şeyde bir hayır vardır, bir kuzu falan kes, HAYIRLI OLSUN.

hayırlı olsun tekrar moralini bozma para kaybettin ama parayla satın alamayacağın bir tecrube kazandın