td 75 mi erkunt servet 80 mi

Ynt: td 75 mi erkunt servet 80 mi

tahir link=topic=67543.msg767542#msg767542 date=1377031195' Alıntı:
nh de traktörmü daha arkasndaki cer dislden kurtulamadı orta kol hala aynı klawuzlu daha yeni kompresör koydu oda erkunt dan alıntı simdi 90,100,110 hp lere hidrolik yankol we hidrolik orta kol koyuyor erknunt tan alıntı yine. sen td75 e 6lı pulluk tak traktörede sen otur erkunt 3ünüzüde kaldrsın
erkunttan alıntıymış lan nh bin kompresörü erkunttan ne kadar kaliteli adamlar öle baştan sağma yapmamışlar düşünmüşler hidrolik yan ve orta kol takmış diyorsun onlar zaten nh nin üst modellerinde var erkunt ordan almış olmasın. Erkunt onu kaldırısa td75 haşmeti kaldırır. Nh neden ver dişlisinden kurtulsun hiçbir dezavantajı yok herkes çok memnun

tt6054c link=topic=67543.msg767550#msg767550 date=1377032202' Alıntı:
Bu arada çeksinde görelim 6\16 numero pulluğu.

şurayada bir yeni td resmi koyunda görsünler endamını
Aslan sitede Volkan kardeşimizin videosu vardı fakat silinmiş dailymotiondan pancar yerinde 6lı13 turan pulluk servet 80t dikkatini çekerim PANCAR tarlasında ve pulluğu batırıyor en azından :)) Herneyse tartışmaya girmeyeceğim bu gece herkesin traktörü kendine güzeldir tabii ki

ByFreST0N link=topic=67543.msg767555#msg767555 date=1377033320' Alıntı:
Aslan sitede Volkan kardeşimizin videosu vardı fakat silinmiş dailymotiondan pancar yerinde 6lı13 turan pulluk servet 80t dikkatini çekerim PANCAR tarlasında ve pulluğu batırıyor en azından :)) Herneyse tartışmaya girmeyeceğim bu gece herkesin traktörü kendine güzeldir tabii ki
googleye td 75 yaz çıkar 16 numara pulluk çamurda çekiyo bu arada 80T 80hp

haddini asma lan man konusma olafları sokarm sana yasn kac basın kaç senin terbiyesiz sen bırak nh yi erkunt u önce adamlık ögren de gel snra traktör kıyasla.şu siteye ben 18 yasmda üye oldum ama büyük lerime karsı haddimi aşmadım yerine göre sustum bakyorm 15 yasnda 19 yasnda cocuklar allah etmesin bizi döwecekler traktörün debriyajına ayagı yetismeyen cocuklar traktör idda ediyor hadi onuda gec konusmayi bilmiyor

işin açıkcası same kullanıcısıyım ve memnunum erkuntlarda güzel traktör ama new hollahdları hiç sevmem lakin şu an değiştirsem sevmediğim halde new holland alırım çünkü ikinci el piyasası en iyi olan traktör devir iktisat devri şu zor günlerde para lazım... anlş-*s

ikisi de güzel makine. ikisinde de zarar etmezsiniz. hesabınıza hangisi geliyorsa onu alın derim. nh nin iyi yanı 2. el piyasa yönünden erkuntta bakış daha çabuk gitmesi. yöreye göre de değişiyor bence. bizim buralarda daha çok nh var. genelde çiftçi kendi köyünde hangi makina çok olursa ona yöneliyor, bizim buralarda genelde öyle.

tahir link=topic=67543.msg767581#msg767581 date=1377069383' Alıntı:
haddini asma lan man konusma olafları sokarm sana yasn kac basın kaç senin terbiyesiz sen bırak nh yi erkunt u önce adamlık ögren de gel snra traktör kıyasla.şu siteye ben 18 yasmda üye oldum ama büyük lerime karsı haddimi aşmadım yerine göre sustum bakyorm 15 yasnda 19 yasnda cocuklar allah etmesin bizi döwecekler traktörün debriyajına ayagı yetismeyen cocuklar traktör idda ediyor hadi onuda gec konusmayi bilmiyor
adamlığı senden öğrenecek değilim bizim burda herkes benim saygılı olduğumu bilir ama sen çizgiyi geçtin sende doğru düzgün konuş sokarım felan karşında çocuk yok şimdi bişey derdim ama işte

tahir link=topic=67543.msg767581#msg767581 date=1377069383' Alıntı:
sop-*-sa
tt6054c link=topic=67543.msg767597#msg767597 date=1377077031' Alıntı:
adamlığı senden öğrenecek değilim bizim burda herkes benim saygılı olduğumu bilir ama sen çizgiyi geçtin sende doğru düzgün konuş sokarım felan karşında çocuk yok şimdi bişey derdim ama işte

Beyler sakin olun noo*-*- sop-*-sa sop-*-sa slk-*-s anlş-*s

Ama abi barış haklı tahir nickli adam sanki küfür etmiş gibi işlem yapıyo sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa Yok saygısızlıkmış falan ne alaka barış bu güne kadar kime saygısızlık yaptı da bu tahir suçlama yapıyor.. kız-*sw şyt-*-sa Barış hacım sende az sakin ol.... cidd*-*-*