Abi bu anketi daha fazla kişinin görmesini nasıl sağlarız grupda yeniyim bilmiyorumYine TDS üstün gelir, seri ve şase daha ağır çünkü.
Sürekli yorum yazılırsa konu üstte kalır ve gelen ilk bu konuyu görür. En işe yarar taktik budur forumda.Abi bu anketi daha fazla kişinin görmesini nasıl sağlarız grupda yeniyim bilmiyorum
Bilemiyorum ama yeni teknoloji daha az yakar kanimca...Çiftte yakıt olarak hangisi iyidir
Çekiş olarak td 65 s 9 5 ünlü. Çekiyo 11 4 ünlüyüde rahat çekiyo ama 640 9 4 ü patiyle çekiyoBilemiyorum ama yeni teknoloji daha az yakar kanimca...
Abi hem çiftte kapışacak hemde arka arkaya bağlayıpAmacınız ne çözemedim 640 la td65 çiftde mi kapışacak ?
Ünlü pulluk daha iyi aynı tarlada deutz 72 lik 4 10 alpler takıyo ben td 65 s ye 5 9 takıyom deutuzun üstüne nerdeyse ikinci turu atıyom alpler çok kaba pulluk ve ünlü kadar sağlam değilnh lara neden hep ünlü pulluk takıyosunuz bikerede alpler takın
nh lara neden hep ünlü pulluk takıyosunuz bikerede alpler takın
5li 9 numara unlu kullandik simdi 5li 8lik alpler var.8lik alpler 9lu unlu kadar yer goturuyo.Ayrica alpler unluden saglamdir.Ünlü pulluk daha iyi aynı tarlada deutz 72 lik 4 10 alpler takıyo ben td 65 s ye 5 9 takıyom deutuzun üstüne nerdeyse ikinci turu atıyom alpler çok kaba pulluk ve ünlü kadar sağlam değil
Bizim uşak bölgesinde ünlü tutulur hep5li 9 numara unlu kullandik simdi 5li 8lik alpler var.8lik alpler 9lu unlu kadar yer goturuyo.Ayrica alpler unluden saglamdir.
Çok kaba işciliği var ünlü gibi güzel devirmiyo pulluğu anket yap yüzde 60 ünlüyü seçerAlpler sağlam değil! Alplerin çeliği traktörlerin kollarına sürter kolu ezer, bıçakları kırılıyor pullukta en ufak eğilme bükülme yok. Kullandığımız bütün ekipmaların pim delikleri aşınıyor alpler ilk günkü gibi. Ünlü ise kırılmıyor ama eğilip bükülüp kalıyor.