Ynt: td 100d ve 5445 nitrat atımında
Kolay Gelsin Abi...Güzel Paylasim ok-*-s Bereketli olur Insallah...
Kolay Gelsin Abi...Güzel Paylasim ok-*-s Bereketli olur Insallah...
Hacı abi geçen sene yatma sorunu yaşayan bir abimizle görüştüm o da farklı açıdan yaklaştı dedi ki bizim erken ektiğimiz buğdaylarda bu sorunu yaşadık dedi.Erken ekimde sıkıntı yaratabiliyor.Sık kardeşlenme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Erken ekim ve erken üre atımından ve mevsimsel kaynaklı olduğunu söyleyebilirim.Hacı Mehmet COŞKUN link=topic=73642.msg861566#msg861566 date=1394348956' Alıntı:bu yatma işi her çeşit buğdayda oluyormu,bide o yatık yerler sanki biraz sık ekilmiş yada cok güzel kardeşleme yapmış o yüzdende olabilirmi.
doğrudur bilader iklim ve toprak yapısıda önemli bir faktör.alper4u link=topic=73642.msg861598#msg861598 date=1394355989' Alıntı:Güzel paylaşım Samet.Trakyanın ilk nitrat atanlarındansın sanırsam.Bereketli olsun buğdayların maşallahı var.Hacı abi geçen sene yatma sorunu yaşayan bir abimizle görüştüm o da farklı açıdan yaklaştı dedi ki bizim erken ektiğimiz buğdaylarda bu sorunu yaşadık dedi.Erken ekimde sıkıntı yaratabiliyor.Sık kardeşlenme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Erken ekim ve erken üre atımından ve mevsimsel kaynaklı olduğunu söyleyebilirim.